Victor Slav, detalii incendiare despre iubita lui. Fostul prezentator TV a recunoscut în sfârșit ceea ce toată lumea bănuia

Publicat: 20 Nov. 2020, 09:35 Vedete

Victor Slav are o relație de aproape un an de zile cu o tânără extrem de sexy. Prezentatorul TV și-a găsit liniștea după o periodă zbuciumată din viața lui, iar acum este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă nu își mai dorește să vorbească despre viața lui personală, în cadrul unui interviu recent a dezvăluit câteva amănunte despre iubita sa, dar și despre relația cu fetița lui.

Victor se iubește cu o tânără domnișoară de mai bine de un an de zile. Deși cei doi nu publică fotografii împreună pe rețelele de socializare și preferă să își trăiască povestea departe de ochii curioșilor, fostul prezentator TV dezvăluie că este fericit și iubit.

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a mai precizat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav, declarații despre rolul de tătic

Cât despre relația cu fetița lui li rolul de tătic, Victor povestește că se implică în educația micuței, iar atunci când stă la el, acesta încearcă să facă tot posibilul ca micuța Sofia să se simtă bine alături de el.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu și Cove.

Cine este actuala iubită a lui Victor Slav

Pe Ela, actuala blondă a lui Victor Slav, o cunoaște multă lume bună de prin oraș. Frumoasă de pică, tânăra nu are cum să treacă neobservată, mai ales că a avut și un job care o ajută în acest sens. Blonda a lucrat la o terasă ca și hostess și mai mult decât atât, a fost deja acceptată de familia stimatului Slav, după cum singur declara în exclusivitate pentru cancan.ro.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, spunea Victor la un moment dat.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Nov. 2020, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă