Victor Slav, despre noua iubită: „Avem planuri mari împreună”. Celebrul prezentator este îndrăgostit lulea

Publicat: 29 May. 2020, 13:06 Vedete

Victor Slav și Ela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni de zile. Lucrurile între cei doi sunt destul de serioase, după cum a explicat fostul prezentator TV în cadrul unui interviu.

Victor Slav și iubita lui, Ela, au fost izolați împreună la domiciliu și se pare că momentele petrecute împreună le-au consolidat foarte mult relația. După o relație de 10 luni care s-a încheiat fără prea mult tam-tam, Victor Slav și-a găsit liniştea în braţele frumoasei blondine, hostess la o terasă de pe malul Dâmbovițe, cu care este împreună de 8 luni:

“Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște businessuri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav pentru cancan.ro.

De ce nu locuieşte Victor Slav cu fetiţa lui

Victor Slav, a lămurit acest aspect, explicând că Sofia este crescută de mama Biancăi, acolo unde și locuiește.

”Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

Publicat: 29 May. 2020, 13:06 Vedete
Pe aceeași temă