Vești despre Maria Ciobanu direct din America! Fiica ei, Camelia, a făcut anunțul: „Mami este…”

Publicat: 23 ian. 2023, 11:56 Autor: Camelia Vedete

Vești despre Maria Ciobanu direct din America! Fiica ei, Camelia, a făcut anunțul aseară în cadrul unei emisiuni TV, având-o alături și pe marea artistă de muzică populară.

Maria Ciobanu stă de foarte mulți ani în America, alături de fiica ei, Camelia, și de nepoți. Se pare că, artista de muzică populară dorește să se întoarcă în țară pentru că îi este dor.

Vești despre Maria Ciobanu direct din America!

„Îmi este foarte dor de casa din România, de admiratorii mei, de publicul din România. De toți românii mi-e tare dor. Și o să mă întorc în vara asta într-o vacanță mică, să-mi văd admiratorii și prietenii.”, a spua Maria Ciobanu la Antena Stars.

Mai mult, fiica artisteti, Camelia, a declarat că și ea și copiii ar vrea să revină în România și să se mute undeva în Europa. Așadar, Maria Ciobanu se simte bine și stă excelent cu sănătatea.

„Revenim cu drag acasă, în România. Sufeletul nostru este tot acolo, nu are importanță unde suntem în lume. Suntem legați de pământul și de țara noastră. Este posibil să ne reîntoarcem. Copiii mei vor să ne întoarcem în Europa. Încă își finalizează studiile. Nu știm niciodată unde ne va duce destinul, important este să fim împreună. Unde vor merge ei, vom merge și noi. Mami, după cum vedeți, se simte bine. Este cu mine aici, alături de mine, și este o binecuvântare pentru noi. E o energie bună și maternă și avem foarte multe de învățat. Mă simt foarte fericită să o am aproape”, a declarat Camelia, fiica Mariei Ciobanu, la Antena Stars.

Prima poză cu interpreta Maria Ciobanu, după ce s-a zvonit că este grav bolnavă

După ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că îndrăgita interpretă de muzică populară ar fi grav bolnavă, iată că în spațiul public a apărut o poză cu ea, vizibil transformată, însă nu așa cum își imaginau pesimiștii! Maria Ciobanu are, aparent, o condiție foarte bună la cei 84 de ani și și-a făcut inclusiv o schimbare de look.

De când s-a retras de pe scene, Maria Ciobanu se bucură de viața de familie, în California, alături de fiica ei, Camelia, și copiii acesteia. ”Ciocârlia muzicii populare” și-a rărit vizitele în România și așa au apărut și zvonurile care nu au putut fi comentate de solistă. Cum ar fi acela că s-ar lupta cu probleme medicale serioase, după cum susținea un apropiat al artistei.

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima. Ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament. I-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă”. 

Publicat: 23 ian. 2023, 11:56 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă