Prima poză cu interpreta Maria Ciobanu, după ce s-a zvonit că este grav bolnavă

Publicat: 20 apr. 2022, 13:57 Autor: Maria Apostol Vedete

După ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că îndrăgita interpretă de muzică populară ar fi grav bolnavă, iată că în spațiul public a apărut o poză cu ea, vizibil transformată, însă nu așa cum își imaginau pesimiștii! Maria Ciobanu are, aparent, o condiție foarte bună la cei 84 de ani și și-a făcut inclusiv o schimbare de look. 

De când s-a retras de pe scene, Maria Ciobanu se bucură de viața de familie, în California, alături de fiica ei, Camelia, și copiii acesteia. ”Ciocârlia muzicii populare” și-a rărit vizitele în România și așa au apărut și zvonurile care nu au putut fi comentate de solistă. Cum ar fi acela că s-ar lupta cu probleme medicale serioase, după cum susținea un apropiat al artistei.

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima. Ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament. I-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă”. 

Maria Ciobanu are o casă de 500.000 de euro în California

Iată că o imagine recentă cu Maria Ciobanu vine parcă să contrazică aceste declarații. Interpreta de muzică populară s-a pozat alături de soț și de fiica ei, Camelia, și nimic nu pare să ”trădeze” vreo problemă. Ba dimpotrivă, pare că a adoptat inclusiv un look care a mai întinerit-o.

Maria Ciobanu este proprietara unei case de 500.000 de dolari din oraselul Reseda, din apropiere de Los Angeles.

Pe lângă asta, și băiatul ei, Ionuț Dolănescu, are o casă în Orlando și vine des în America. Astfel că îi va avea mereu aproape pe membrii familiei. Cealaltă fiică a Mariei Ciobanu, soprana Leontina Văduva, locuiește la Paris. Dar și ea călătorește frecvent în America.

Maria Ciobanu a decis să se retragă de pe scenă în urmă cu câțiva ani. A cântat totuși la botezul primului nepot al Stelianei Sima. Pentru eveniment, aceasta a venit tocmai din America. Atunci, a interpretat câteva melodii și alături de fiul său, nu înainte de a ține un discurs emoționant.

Vreau să vă spun stimați invitați, stimați români, sunt cu lacrimile în ochi, că am ajuns pe Pământul meu. Sunt foarte emoționată și mă bucur din toată inima că am fost alături de scumpa mea prietenă, pe care am propus-o la Ansamblul Ciocârlia cu ani în urmă”, a spus Maria Ciobanu.

Publicat: 20 apr. 2022, 13:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă