Vedeta care a fost căsătorită doar 55 de ore: ”Mi-ar plăcea să mai fac parte din viaţa ei”

Publicat: 15 Oct. 2020, 12:08 Vedete

Britney Spears este, cu adevărat, una dintre cele mai controversate vedete de peste Ocean, care a reușit să stârnească atât invidie, cât și groază în rândul urmăritorilor ei.

Totuși, nu foarte multe persoane știu faptul că Britney Spears a avut un mariaj care a durat doar 55 de ore. A fost prima sa căsnicie, fiind căsătorită aproape trei zile cu Jason Allen Alexander, un prieten din copilăria blondinei. În anul 2004, ea și Jason s-au căsătorit la Las Vegas, dar după 55 de ore, au anulat-o, arată Ok! Magazine.

La un moment dat, primul soț al artistei chiar a și luat parte la campania #freeBritney, când ea voia să nu mai facă parte sub tutela tatălui ei. De asemenea, Jason mărturisește că încă ține la Britney Spears.

„Încă mai ţin la ea, asta e sigur. Mi-ar plăcea să mai fac parte din viaţa ei într-un fel sau altul, dar situaţia lui Britney nu ajută în acest sens. Nu ne-am dat o şansă încă de la început. Dacă mai există sentimente, poate că ar trebui să vedem unde vor duce acestea. Dar asta depinde de ea”, a declarat Jason.

În prezent, Britney are o relație cu un tânăr de 26 de ani pe nume Sam Asghari, care este antrenor de fitness. Locuiesc împreună la reședința din Thousand Oaks, Los Angeles.

Transformarea lui Britney Spears, după ce a fost internată la clinica de psihiatrie

Ajunsă la vârsta de 38 de ani, parcă acum Britney Spears arată și mai bine! A scăpat de kilogramele în plus și pare că are un corp tonifiat. Spre sfârșitul anului 2019, artista a trecut printr-un șoc și anunța că se internează într-un azil de boli mintale. Tatăl ei a stat și el în spital din cauza unor probleme la colon. Prăbușirea psihică a vedetei s-a produs când tatăl ai a început să aibă probleme. Pentru ea, Jamie Spears este pilonul de susținere.

Totodată, copilăria lui Britney Spears a fost destul de grea, iar într-un interviu a mărturisit că s-a bucurat când părinții ei au divorțat în 2002.

“A fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat familiei mele. Mama şi tata nu se înţeleg şi la asta se reduce totul. Când eram copil, se certau tot timpul. Îmi doream să se despartă de vreo 10 ani!”, mărturisea ea demult.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Oct. 2020, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă