Transformarea prin care a trecut Britney Spears, după ce a fost internată într-o clinică de psihiatrie

Publicat: 17 Jun. 2020, 15:44 Vedete

Britney Spears este, cu adevărat, o cântăreață foarte urmărită și ascultată de oameni. Blondina, care a avut o viață zbuciumată, s-a transformat total de când a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

În urmă cu un an, cântăreața a fost internată într-o clinică specializată la psihiatrie, după ce mult timp s-a confruntat cu probleme pe care le-a avut cu tatăl ei, având o cădere emoțională. Artista a trecut prin momente foarte dificile anul trecut.

Dar, la un an după ce a fost la clinica de psihiatrie, parcă e un alt om! Britney Spears și-a schimbat și lookul, și viața! Iar acest lucru îl putem observa și din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare. Acum, blondina are breton și pozează parcă mai sexy!

Transformarea lui Britney Spears, după ce a fost internată la clinica de psihiatrie

Ajunsă la vârsta de 38 de ani, parcă acum Britney Spears arată și mai bine! A scăpat de kilogramele în plus și pare că are un corp tonifiat. Spre sfârșitul anului 2019, artista a trecut printr-un șoc și anunța că se internează într-un azil de boli mintale. Tatăl ei a stat și el în spital din cauza unor probleme la colon. Prăbușirea psihică a vedetei s-a produs când tatăl ai a început să aibă probleme. Pentru ea, Jamie Spears este pilonul de susținere.

Totodată, copilăria lui Britney Spears a fost destul de grea, iar într-un interviu a mărturisit că s-a bucurat când părinții ei au divorțat în 2002.

“A fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat familiei mele. Mama şi tata nu se înţeleg şi la asta se reduce totul. Când eram copil, se certau tot timpul. Îmi doream să se despartă de vreo 10 ani!”, mărturisea ea demult.

Britney Spears, o poveste zbuciumată

Jamie Spears, din februarie 2008, a preluat rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei a fost monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive.

Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soț, rapperul Kevin Federline, custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, și Jayden James, în vârstă de 12 ani.

Între timp, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008.

Publicat: 17 Jun. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă