Britney Spears, de urgență la spital! Ce a pățit frumoasa artistă!

Publicat: 20 Feb. 2020, 15:07 Vedete

Britney Spears a suferit un accident care a trimis-o, de urgență, la spital! Artista s-a ales cu o fractură la picior în timp ce dansa.

Informația a fost făcută publică chiar de iubitul ei, care a postat imagini cu Britney la spital oe contul său de Instagram. Potrivit lui Sam Asghari, Spears şi-a fracturat unul dintre oasele metatarsiene în timp ce dansa şi a fost internată pentru a primi tratament. ”Când îţi rupi ceva, acel ceva va fi mai puternic după vindecare, lucru valabil mai ales dacă este vorba despre iubita mea”, a scris Asghari în dreptul fotografiei cu Britney Spears pe patul de spital.

Sam Asghari este un cunoscut antrenor de fitness în vârstă de 26 de ani, despre care Britney a spus în nenumărate rânduri că îl iubește.

Cine e Britney Spears

Britney Spears este una dintre artistele devenite celebre în urma unui singur hit, ”Baby One More Time”, pe care l-a lansat în anul 1999. După acesta, a urmat o recunoaștere la nivel internațional și o carieră fulminantă plină de concerte, turnee și megahituri.

Britney Spears a reușit să câștige premiul Grammy, dar și două premii Emmy. Albumul de debut, Baby One More Time a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind vândut în peste 30 de milioane de exemplare în toată lumea. Acesta a devenit cel mai vândut album de un adolescent din toate timpurile, Spears intrând în Cartea Recordurilor.

Succesul continuă odată cu lansarea celui de-al doilea album intitulat „Oops!… I Did It Again”. În același timp Britney este și cel mai bine vândut artist adolescent al tuturor timpurilor cu peste 50 de milioane de albume vândute până la 20 de ani conform Guiness Book.

Conform Zomba Label Group, Spears a vândut peste 150 de milioane de albume în întreaga lume, devenind cea mai bine vândută artistă a deceniului trecut. Britney este totodată și al treilea artist care a obținut multiple discuri de diamant. Aceasa se află la egalitate cu Michael Jackson, Madonna sau Whitney Houston.

Zece single-uri pe primul loc șa nivel mondial

Până în prezent Britney Spears a reușit să aibă zece single-uri, care au ajuns mondial pe primul loc. „…Baby One More Time” (1999), „(You Drive Me) Crazy” (1999), „Born to Make You Happy” (1999), „Oops!… I Did It Again” (2000), „Me Against the Music” (2003), „Toxic” (2004), „Everytime” (2004), „Womanizer” (2008), „S&M Remix” (2011), „Scream & Shout” (2012).

Spears este a treia artistă în istorie care a reușit să atingă poziția fruntașă în trei decenii consecutive. În 2012 venitul ei anual a fost de 58 milioane de dolari, făcând-o cea mai bine plătită femeie din lumea muzicii.

 

 

Publicat: 20 Feb. 2020, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă