Vali Vijelie a făcut o declarație controversată despre pandemie, care nu va rămâne fără ecouri

Publicat: 16 Oct. 2021, 10:49 Vedete

Vali Vijelie a făcut o declarație controversată despre pandemie. Cântărețul de manele susține că nu îi este teamă de pericolul din jurul lui și își vede liniștit de treabă la studio. 

Vali Vijelie a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO despre activitatea sa din pandemie. Îndrăgitul artist ne-a povestit că este vaccinat și participă la evenimente în limita în care este posibil și permis de lege. Spune că nu îi este teamă de pandemie, ci doar că i-ar putea greși lui Dumnezeu.

Ca un bun cetățean, Vali Vijelie afirmă că „unde-i lege, nu-i tocmeală” și se supune deciziilor luate de autorități. Cu toate acestea, el susține că nu îi este frică de pandemie. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Vali Vijelie, marcat de dramele din viața lui

Celebrul manelist și-a amintit de cele mai grele momente prin care a trecut. Și nu au fost deloc puține.

Artistul a fost nevoit să respecte un angajament și a mers să cânte chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl.

Nu o să uit niciodată în viaţa mea ziua de 15 august, de Sfântă Mărie, atunci când a murit tăticul meu. În ziua în care m-am dus să-l îngrop, l-am dus la cimitir şi de acolo am fost nevoit să plec la Timişoara, pentru că trebuia să cânt. Nu am avut cum să stau la pomană. Aşa a fost să fie, aveam un contract şi trebuia să ajung acolo. Nu aveam cum să dau înapoi. Iar a două dată care m-a marcat a fost ziua de 7 iulie.

Chiar de ziua mea i s-a făcut rău mamei mele şi a trebuit să merg cu ea la spital şi nu am mai avut cum să îmi serbez ziua. De atunci, nu îmi mai serbez ziua de naştere. Nu mai îmi fac ziua niciodată. De multe ori îmi fac copiii şi prietenii suprize, dar eu nu mă mai pregătesc de ziua mea”, mărturisește Vali Vijelie în cadrul unei emisiunii.

 

 

Publicat: 16 Oct. 2021, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă