Imagini explozive de la cea mai grandioasă petrecere a verii! Loredana Groza, Vali Vijelie și Jador, printre invitații speciali

Publicat: 30 Jun. 2022, 11:00 Vedete

Droopy, unul dintre cei mai influenți afaceriști din București, a rupt gura târgului cu cel mai tare party al verii, desfășurat aseară, în Herăstrău. Pe cele mai mișcate ritmuri de șatră, la apus de soare, în incinta de la „Brasserie”, Ionuț Marinescu a adus „șatra” în cea mai exclusivistă zonă a Capitalei. A fost un fel de selecționată a artiștilor de muzică de petrecere, cântăreți care au încins atmosfera până aproape de răsărit. CANCAN.RO a obținut imagini în exclusivitate!

Îndrăgostit încă până peste cap de ”Prințesa Ochelarilor”, care se pregătește să se mărite cu un alt bărbat, Droopy a organizat o petrecere cu o teamtică pe gustul ”fostei”.  Este clar, Irina Cristescu i-a rămas lui Droopy adânc întipărită în suflet și în minte!

În amintirea vremurilor de mult apuse, Ionuț Marinescu l-a chemat pe Wilmark să pună în scenă dansul din filmul „Șatra”. Coregrafie pe care Irina Cristescu o urmărea fascinată. Face ce face și tot acolo s-ar întoace! Totul a fost făcut regulamentar. Parcarea a fost umplută de covoare persane și de Rolls-uri și alte mașini de multe sute de mii de euro. S-a băut șampanie scumpă, iar cei mai în vogă artiști au încins atmosfera!

Droopy ne confirmă faptul că ar fi burlac la cei 44 de ani. Dar gândul îi stă tot la iubirea ideală, neîmpărtășită! Oficial este burlac, da. Neoficial, CANCAN.RO, cel mai important site din România, a aflat cine îi alină afaceristului momentele de singurătate.

Petrecerea de la „Brasserie” a făcut să răsune întreg nordul Capitalei. Multe vedete pe metru pătrat, unele venite la muncă, altele la distracție, au dat „check-in” la ziua lui Droopy. Afaceristul, trecut de ceva timp printr-o despărțire de cea supranumită „Prințesa ochelarilor”, a ridicat ștacheta în materie de celebrări exclusiviste.

Dacă party-ul notabil de data trecută îi scotea din buzunar în jur de 150.000 €, Droopy bate acum recordul cu un eveniment ce depășește suma amintită anterior. Se vorbește de un milion de lei, aproximativ 200.000 €, cheltuiți pentru party-ul de la Brasserie.

Mai multe detalii despre această super-petrecere puteți citi pe CANCAN.RO.

Cu cine se căsătorește ”Prințesa ochelarilor”

Rivalul lui Droopy a plănuit cererea ei în căsătorie după o vacanță în Maldive. După ce au ajuns acasă, Mănăilă a închiriat trei camere la hotelul tatălui ”Prințesicii Turbo” – altă poveste de Oscar dezvăluită EXCLUSIV de CANCAN.RO – AICI. Acolo a umplut camerele de flori și le-a decorat frumos, cât să meargă la mărire de notă după 5-ul la limită din Veneția. Printre flori și catifea, blajinul Mănăilă a cerut-o cum trebuie pe ”Prințesa ochelarilor”.

Nici el, nici ea, n-au pus nimic pe Instagram. Pentru că, momentan, părinții nu sunt armonizați ca lumea și nu știu nici ei exact cum să reușească această omogenizare extrem de necesară în vederea relaționării fructuoase pe viitor.

 

Publicat: 30 Jun. 2022, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă