Doi afaceriști se ”bat” în cheltuieli amețitoare pentru a o cuceri pe ”Prințesa ochelarilor”!

Publicat: 17 mai 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol General

O super-telenovelă din lumea bogaților se consumă de ceva timp cu trei protagoniști în prim plan: o femeie și doi bărbați care râvnesc la ea, exact ca în filme, și ar face orice ca s-o aibă. Mai ales că vorbim de ”Prințesa ochelarilor”, cea mai bogată fată de oraș! 

Irina Cristescu, moștenitoarea imperiului Opticris, supranumită ”Prințesa ochelarilor”, a făcut multe victime colaterale cu frumusețea ei. Dar și cu puterea pe care i-o dă averea din spate. Ea a fost cerută de soție, recent, într-un cadru super romantic, de către un afacerist care tânjea de mult la ea. Mănăilă este numele lui, iar acesta a exploatat ”vulnerabilitatea” prințesei după despărțirea de Droopy, un ”fost” care nu vrea cu niciun chip să renunțe la ea! CANCAN.RO a obținut detalii explozive despre eforturile chinuite pe care le-a făcut săracul om ca să se întoarcă la el.

Șansele s-au cam evaporat … Părinții ei nu-l vor deloc, iar acum se pare că nici ea.

Droopy nu s-a lăsat cu una, cu două, și a făcut o petrecere de peste o sută de mii de euro, închiriind o casă oarecum vizavi de casa ei. Da, nu e caterincă. Altă casă mai mare și mai aproape nu este. Și acum el a împins-o cu ”Marele Gatsby”, gen el e, probabil săracu’ n-a văzut filmul, sau nu l-a văzut atent: Marele Gatsby s-a nenorocit în final.

Chestia cu petrecerea în vecinătate el a văzut-o în film (mă rog, acolo era vizavi pe lac), el, realul, însă n-a suportat distanța.

După Droopy… furtuna!

Casa a fost închiriată de la Silviu Sabău (patron INES si investitor imobiliar). Care săracu’ nu știe în ce a intrat. Dar e treaba lui – cu peste 12.000 euro lunar și Droopy se pare că va și sta acolo. Noi credem că l-a fentat pe Sabău, el vrând casa pentru petrecere + să o înnebunească pe „Prințesa ochelarilor”. Și, când se va lăsa, evident că va renunța, poate o să rămână și niște chirie neplătită. Așa zic apropiații, noi nu credem că va lăsa datorie, chiar dacă mai reclamă unii și alții.

Mai multe detalii super interesante despre această tentativă de a-i atrage atenția ”Prințesei ochelarilor” puteți citi AICI.

Rivalul lui Droopy a plănuit cererea ei în căsătorie după o vacanță în Maldive. După ce au ajuns acasă, Mănăilă a închiriat trei camere la hotelul tatălui ”Prințesicii Turbo” – altă poveste de Oscar dezvăluită EXCLUSIV de CANCAN.RO – AICI. Acolo a umplut camerele de flori și le-a decorat frumos, cât să meargă la mărire de notă după 5-ul la limită din Veneția. Printre flori și catifea, blajinul Mănăilă a cerut-o cum trebuie pe ”Prințesa ochelarilor”.

Nici el, nici ea, n-au pus nimic pe Instagram. Pentru că, momentan, părinții nu sunt armonizați ca lumea și nu știu nici ei exact cum să reușească această omogenizare extrem de necesară în vederea relaționării fructuoase pe viitor.

 

Publicat: 17 mai 2022, 10:10 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă