Un student a murit dupa ce a mancat paste cu sos de rosii. Ce au descoperit medicii in stomacul lui VIDEO

Publicat: 01 feb. 2019, 14:50 Autor: Ioana Cioflan Life
Un student a murit dupa ce a mancat paste cu sos de rosii. Ce au descoperit medicii in stomacul lui VIDEO

Un student din Belgia, cunoscut ca AJ, a murit dupa ce si-a incalzit o portie de paste cu sos de tomate.

Un student a murit dupa ce a mancat paste. Cazul lui socant a fost prezentat in Journal of Clinical Microbiology, informeaza mirror.co.uk. Medicul Bernard sustine ca stie de ce a murit tanarul dupa ce a mancat paste reincalzite.

Felul de mancare a fost gatit cu 5 zile inainte de catre baiatul de 20 de ani. Din nefericire, nu l-a depozitat la rece, in frigider. AJ, in varsta de 20 de ani, a tinut pastele la temperatura camerei. La 30 de minute dupa ce a mancat, studentul a inceput sa se simta rau.

Un student a murit dupa ce a mancat paste. Ce au descoperit medicii in stomacul luiAJ se plangea de dureri groaznice de cap, dureri abdominale si greata. Dupa cateva minute, tanarul s-a balonat, a inceput sa elimine gaze, a facut diaree si a inceput sa vomite intens. In loc sa se duca la spital, tanarul s-a culcat la miezul noptii. Spera ca raul sa ii treaca a doua zi.

Un student a murit dupa ce a mancat paste


Din nefericire, AJ nu s-a mai trezit. A fost gasit mort de catre parintii lui, a doua zi dimineata. Medicii care au efectuat necropsia sustin ca AJ a murit la 4 dimineata, la 10 ore de cand mancase pastele cu sos de rosii.

La autopsie, medicii au aflat ca AJ suferea de necroza la ficat si pancreatita acuta. In organism a fost gasit Bacillus cereus, un agent patogen bine cunoscut care produce toxine în sistem. Acestea au fost produse de pastele cu sos de tomate pe care elevul le mancase.

Un student a murit dupa ce a mancat paste. Ce au descoperit medicii in stomacul lui
Un student a murit dupa ce a mancat paste vechi, de 5 zile

Medicii trag un semnal de alarma acum. Acestia sustin ca trebuie sa avem mare grija cu alimentele si modul de pastrare. Mancarea tinuta doua zile la temperatura camerei trebuie aruncata. Carnea de pui sau peste trebuie mancata sau tinuta doua zile in frigider, dupa gatire.

Tot ce trece de 2 zile trebuie aruncat, nu mancat. Carnea de vita, manzat, miel sau porc rezista in frigider si 5 zile, informeaza mirror.co.uk.

Publicat: 01 feb. 2019, 14:50 Autor: Ioana Cioflan Life
Pe aceeași temă