Un sofer a lovit cu masina un copil, apoi a fugit. Copilul e in spital

Publicat: 12 Sep. 2018, 18:41 News 3

Un copil in varsta de 9 ani a ajuns in cursul acestei zile la spital, dupa ce a fost lovit de un sofer neatent. Accidentul s-a produs in localitatea Comarna, judetul Iasi.

Copilul se deplasa pe carosabil atunci cand a fost lovit de o masina, conform IPJ.

Dupa momentul impactului, soferul nu a avut nicio retinere si a fugit de la locul accidentului. In prezent, acesta este cautat de catre Politie.

Copilul ranit in Comarna, a fost dus de urgenta la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi, conform lui Nicolae Pralea, purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi.

Un sofer a lovit cu masina un copil, apoi a fugit. Copilul e in spital

„Pacientul era conştient, prezenta o plagă frontală cu sângerare, escoriaţii faciale şi la nivelul antebraţelor. Este stabil hemodinamic şi respirator.

După acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sfânta Maria”, a spus Nicolae Pralea.

„Din primele informaţii reiese că şoferul unei autoutilitare a acroşat un băiat în vârstă de 9 ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, acesta fiind acum căutat de către poliţişti”, a mai adaugat acesta pentru Mediafax.

Din primele relatari reiese ca soferul conduce o duba de culoare rosie, are parul carunt si mustata. Conform martorilor, acesta s-a dat jos din masina, s-a uitat la victima si apoi a plecat.

Publicat: 12 Sep. 2018, 18:41 News 3
Pe aceeași temă