Un pacient internat în spital, la Botoșani, a sunat la 112 să reclame că s-a plictisit

Publicat: 26 Aug. 2019, 14:42 Life
Un pacient internat în spital, la Botoșani, a sunat la 112 să reclame că s-a plictisit

Un alt bărbat a apelat numărul unic de urgență și a spus că e o bombă pe stadion, deoarece nu a fost lăsat la meci.

Un pacient internat în spital, la Botoșani, a sunat la 112 pentru a reclama că s-a plictisit, iar o femeie care băuse a sunat și ea la 112 spunând că cineva vrea să o omoare.

În doar o săptămână, trei persoane din Botoșani au alertat în mod fals autoritățile prin apel 112.

Un pacient internat în spital, la Botoșani, a sunat la 112

Un tânăr a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit

Primul apel fals a fost în timpul partidei de fotbal FC Botoșani – CSU Craiova, când un bărbat fără adăpost a anunțat că pe stadion este o bombă, din cauză că nu a fost lăsat de forțele de ordine să intre să vadă meciul.

Potrivit reprezentanților Poliției Botoșani, apelul a fost localizat, la fel și apelantul, iar când a fost întrebat de ce a sunat la 112, bărbatul a recunoscut motivul și a fost amendat.

Tot un bărbat a spus că a fost sechestrat într-o casă din localitatea Zlătunoaia, însă apelul a fost localizat în zona Spitalului Județean Botoșani. Omul a fost găsit internat în secția de Chirurgie și le-a spus polițiștilor că se plictisea, acesta fiind amendat pentru apelare falsă.

De asemenea, o femeie i-a alertat pe polițiștii din Botoșani spunând că cineva vrea să o ucidă și că este în pericol. Femeia însă nu era acasă, era la o cunoștință și le-a spus polițiștilor că a băut și nu își amintește de ce a sunat.

Publicat: 26 Aug. 2019, 14:42 Life
Pe aceeași temă