Un cuplu a observat ceva miscandu-se intr-o gramada de gunoi! Cand tinerii s-au apropiat de sacul menajer au avut un soc! Ce a iesit de acolo

Publicat: 30 Mar. 2018, 10:45 News 3

Un cuplu a observat ceva miscandu-se intr-o gramada de gunoi! S-au apropiat de sacii menajeri si nu le-a venit sa creada cand au vazut ce a iesit de acolo.

Un cuplu din Saint Louis facea un tur la distileriilor din Kentucky in momentul in care au observat ca ceva se misca intr-o gramada de gunoi aflata langa fabrica Maker’s Mark. S-au apropiat incet si au observat ca dintre resturile dintr-un sac menajer a iesit un caine. Un cuplu a observat ceva miscandu-se intr-o gramada de gunoi!

Initial au crezut ca apartine unei familii din apropiere si ca ademenit de miros a venit sa cerceteze resturile. „Am crezut ca apartine uneia dintre familiile care au ferme in apropiere si ca a sarit gardul”, a declarat Katharine Kulka pentru Kentucky Humane Society. Initial tinerii au trecut pe langa animal, fara sa intervina. Au mers in vizita la o alta distilerie, insa avand in vedere temperaturile extrem de scazute, constiinta nu i-a lasat sa fie nepasatori si s-au intors sa ajute animalutul.

„Parea atat de singur si infrigurat, ghemuit acolo pe sacul menajer”, a spus Katharine. Cu siguranta patrupedul incerca sa se incalzeasca intinzandu-se pe plasticul negru care atragea razele soarelui.

caine in gunoi

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Mar. 2018, 10:45 News 3
Pe aceeași temă