Durere de nedescris in satul unde va fi inmormantata familia criminalului din Brasov! Parintii Monicai nu-si revin din soc: ”Tatal ei plange in curte. Isi astepta nepotii de Paste”

Publicat: 29 mart. 2018, 17:54 Autor: Echipa Ciao.ro Life

In satul Totoiesti, din judetul Neamt, pregatirile sunt in toi pentru inmormantarea Monicai si a celor doi copii ai sai, toti trei ucisi de criminalul Florin Mircea Buliga.

Trupurile neinsufletite ale acestora vor fi inmormantate vineri, 30 martie. Socrii lui Florin Mircea Buliga nu isi revin din soc si plang neincetat dupa fiica lor si cei doi nepoti, de 13 si 18 ani.

Sotii Vasile si Viorica Munteanu, parintii Monicai, vor trebui acum sa se ocupe de funeraliile celor trei. Oamenii din localitate sunt terifiati si nu isi explica ce a fost in capul lui Florin Mircea Buliga sa-si omoare toata familia.

„Ei s-au nascut si au copilarit la Piatra Neamt si au plecat apoi direct la Brasov. Parintii ei s-au retras la tara, la Totoiesti, in comuna Tupilati. Sunt niste oameni deosebiti, niste caractere deosebite. Daca as fi avut asa toti cetatenii din comuna, aici ar fi fost Raiul pe pamant. Au o situatie buna, nu au cerut ajutorul primariei pentru inmormantare. Noi am fost la cimitir, am verificat ce se intampla acolo. Se sapa groapa, e jale mare. Saracul tatal ei plange in curte, tipa de durere, nu mai poate. A ramas fara copil si fara nepoti.

Nici noi nu intelegem ce a avut acel barbat cu copiii lui, cu sotia. Eu nu concep idei din astea, este rautatea din om, nu se explica. A mers el la manastire? Pai care religie din lumea asta te invata sa iti omori sotia si copiii? Nu exista asa ceva! O minte diabolica. Sa nu ai tu putina constiinta”, a declarat Petru Gherghel, primarul comunei Tupilati, pentru Mediafax.

Durere de nedescris in satul unde va fi inmormantata familia criminalului din Brasov!

Preotul care se va ocupa de inmormantarea Monicai si a copiilor sai are numai cuvinte de lauda la adresa femeii.

„E prima dată în 17 ani de când am fost numit aici preot când va trebui să oficiez o slujbă de înmormântare pentru trei răposaţi o dată. Va fi durere mare, şi, de ce am înţeles vor fi prezenţi cunoscuţi de-ai familiei din toată ţara”, a spus Ilie-Ciprian Tarata, preotul din sat.

„O cunoşteam foarte bine pe fată, pe Monica, şi pe copii. Era o persoană minunată, extraordinară, îţi inspira putere şi poftă de viaţă numai când îi vedeai zâmbetul. Orice om care o întâlnea şi o vedea zâmbind căpăta încredere în viaţă. Mâine va fi o zi extraordinar de grea pentru familie, pentru comunitate, dar şi pentru mine personal”, a mai adaugat acesta.
Sursa: adevarul.ro.
Publicat: 29 mart. 2018, 17:54 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă