Fiicele Regelui Mihai au deschis proces statului roman. De ce s-au revoltat si ce daune cer de la Ministerul Mediului

Publicat: 29 mart. 2018, 16:59 Autor: Echipa Ciao.ro Life

S-au scurs patru luni de cand Regele Mihai al Romaniei a murit, insa greul abia cum incepe pentru cei din Familia Regala.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si surorile sale cer daune morale de la statul roman, de peste 1 milion de euro.

Mostenitoarele Regelui Mihai sunt hotarate sa recupereze banii pe care statul roman ii datoreaza Familiei Regale. Acestea au dat in judecata Ministerul Mediului.

Ele cer compensatii financiare, dupa ce Regele Mihai nu a avut voie sa exploateze o parte din cele 140 de mii de hectare de paduri ce i-au fost restituite.

”Admite exceptia necompetentei materiale a Tribunalului Bihor, invocata de parati. Declina in favoarea Curtii de Apel Oradea competenta de solutionare a cauzei formulate de reclamantul MAJESTATEA SA REGELE MIHAI I AL ROMANIEI si continuata de mostenitorii ALTETA SA REGALA PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI, ALTETA SA REGALA PRINCIPESA ELENA A ROMANIEI (ELENA A ROMANIEI, HELENA DE ROUMANIE), ALTETA SA REGALA PRINCIPESA SOFIA A ROMANIEI (SOFIA A ROMANIEI, SOFIA DE ROUMANIE), ALTETA SA REGALA PRINCIPESA MARIA A ROMANIEI (MARIA A ROMANIEI, MARIE OF ROMANIA), WALKER IRINA prin mandatar TUCA ION in contradictoriu cu paratii GARDA FORESTIERA ORADEA si MINISTERUL APELOR SI PADURILOR, avand ca obiect refuz solutionare cerere acordare compensatii an 2015. Fara cale de atac Pronuntata in sedinta publica azi, 14.03.2018”, au hotarat magistratii.

Regele Mihai a murit marți, 5 decembrie, la ora 13.00, la reședința sa din Elveția! Sambata, 16 decembrie, Majestatea Sa a fost inmormantat la Curtea de Arges.

Publicat: 29 mart. 2018, 16:59 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă