Barmanita a implinit recent 100 de ani si a dezvaluit secretul unei vieti indelungate. Iata de ce alimente nu se atinge categoric. Sfaturile sale sunt de aur! VIDEO

Publicat: 29 mart. 2018, 16:35 Autor: madalina m. Life

O barmanita a implinit recent impresionanta varsta de 100 de ani.

Femeia e originara din Franta si inca lucreza in barul familiei sale, inca din anul 1932! Desi multe persoane trecute de o anumita varsta s-ar gandi sa se retraga si sa isi vada de pensie, acest lucru nu e valabil si pentru Marie-Louise Wirth.

Barmanita a marturisit ca nici nu se gandeste sa renunte la munca sa de o viata, chit ca multe persoane au sfatuit-o sa se ocupe mai mult de ea si sa lase pe mainile altcuiva acel bar din nordul Frantei.

Barmanita a implinit recent 100 de ani si dezvaluit secretul unei vieti indelungate

Femeia a implinit recent varsta insemnata de 100 de ani si a povestit care e cel mai mare secret al sau, care i-a permis sa traiasca atat de mult. Din cate se pare, alimentatia a jucat un rol foarte important in atingerea aniversarii cu numarul 100!

Barmanita a povestit ca nu se atinge, inca de cand era copil, de anumite alimente. Marie-Louise Wirth nu bea lapte si nu consuma absolut deloc fructe. Desi e la carma unui bar de cand se stie, femeia nu pune gura aproape niciodata pe alcool. Daca alege sa bea un pahar de ceva, spune ca o face rar si cu moderatie.

Inca de cand avea 14 ani, Marie-Louise Wirth a lucrat in acel bar, alaturi de tatal ei, pe care l-a ajutat pana cand afacerea familiei a ramas in mainile sale. Pentru a se pastra intr-o forma buna, chiar si la varsta sa inaintata, barmanita din Franta nu consuma lapte, branzeturi sau alte produse lactate. In opinia unor specialisti, lactatele ar avea un impact negativ asupra sistemului hormonal.

„Daca eram o mare bautoare de alcool, nu ma aflam acum in fata voastra. Insa, e ceea ce vand. Nu mancati niciodata fructe si nu beti lapte sau iaurt. La fiecare masa beau un pahar de apa si cateodata si putin din altceva”, a povestit barmanita de 100 de ani.

Inca de cand parintii sai au deschis barul din orasul Calais, in anul 1932, locul a ramas si acum la fel. Marie-Louise nu a vrut niciodata sa modernizeze acel local si spune ca lumea se mira ca nu are aparate de cafea sau pompe de bere.
Barmanita a preluat afacerea de la tatal ei cand avea 37 de ani si pana acum barul de doar 20 de metri patrati nu a avut niciodata un nume.

„Daca vinzi bere buna, nu ai nevoie de un nume”, a mai spus Marie-Louise. In plus, femeia nu are conexiune la internet, un telefon mobil sau un card de credit.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 29 mart. 2018, 16:35 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă