Actorul Kirk Douglas a implinit varsta memorabila de 101 ani si a fost sarbatorit cu doua torturi! Despre cine a marturisit legenda de la Hollywood ca l-a ajutat sa traiasca atat de mult

Publicat: 13 dec. 2017, 23:00 Autor: madalina m. Vedete

Actorul Kirk Douglas a implinit, in urma cu cateva zile, pe data de 9 decembrie, varsta memorabila de 101 ani. Acestuia i-a fost organizata o petrecere, acolo unde a fost sarbatorit cu doua torturi de catre cei din familie.

Alaturi i-au fost fiul sau, actorul Michael Douglas, dar si sotia Anne Buydens, alaturi de nepoti. Kirk Douglas si-a asteptat invitatii sa soseasca in dreptul unui aranjament imens de flori rosii si albe.

Acestea au fost special aranjate pentru a forma varsta pe care actorul a implinit-o, si anume 101 ani de viata. Alaturi de sotia sa, Kirk Douglas a stat in fata casei, in scaunul cu rotile, iar in clipa in care i-a vazut pe reporteri s-a ridicat ca sa le multumeasca.

Actorul Kirk Douglas a implinit varsta memorabila de 101 ani

In imaginile publicate de catre familie pe retelele sociale, toata lumea a putut vedea ca legenda de la Hollywood a primit doua torturi. Ambele au avut semnificatii incredibile in ceea ce priveste cariera lui Kirk Douglas.

Pe primul existau ornamente cu floarea-soarelui, o referinta la rolul actorului din filmul in care l-a interpretat pe pictorul Vincent Van Gogh. Al doilea tort a fost ceva mai spectaculos, pentru ca a fost in forma de manusi de box.

Prin acesta familia a dorit sa trasmita o alta referinta la cariera lui Kirk Douglas, din momentul in care el a jucat in filmul „Champion”, care i-a si adus o nominalizare la Oscar.

Actorul Kirk Douglas a implinit varsta memorabila de 101 ani

Fiul actorului, in varsta de 73 de ani, a postat si el o imagine impreuna cu Kirk Douglas, alaturi de un mesaj in care a marturisit ca la cei 101 ani ai sai, tatal lui e cu adevarat incredibil.

Legenda de la Hollywood a mentionat in urma cu ceva timp ca persoana care l-a ajutat sa traiasca atat de mult a fost chiar sotia sa, actrita Anne Buydens, cu care e casatorit de 64 de ani!

„Sunt foarte norocos pentru ca mi-am gasit sufletul pereche si cred ca mariajul nostru incredibil, dar si orele de aur pe care le-am petrecut in fiecare noapte si in care am stat de vorba m-au ajutat sa traiesc atat de mult si sa pot trece, oricand, peste absolut orice obstacol”, povestea Kirk Douglas.

(sursa: huffingtonpost.com)

Publicat: 13 dec. 2017, 23:00 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă