Un călător a fost prins între uşile trenului după ce a forţat intrarea în staţia 1 Mai

Publicat: 09 Oct. 2019, 19:11 Ciao.ro
Un călător a fost prins între uşile trenului după ce a forţat intrarea în staţia 1 Mai

Scene incredibile astăzi în capitală, la stația de metrou 1 Mai.

Un călător a fost prins între uşile trenului după ce a forţat intrarea după anunţul de închidere a uşilor.

Acesta a refuzat primul ajutor şi a părăsit pe cont propriu incinta metroului, anunţă directorul general al Metrorex, Marin Aldea, într-un comunicat remis miercuri, MEDIAFAX.

Un călător a fost prins între uşile trenului

„Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în stația de metrou 1 Mai, un călător a forțat intrarea în trenul care se deplasa în direcția Străulești, după anunțul de închidere a ușilor. Piciorul acestuia a fost prins între ușile trenului care a plecat din statie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron”, potrivit comunicatului

Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acționând sistemul de frânare de urgență. Personalul de conducere a trenului a anunțat echipele de salvare, însă persoanarespectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului.

Metrorex mai anunţă că se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident, iar persoanele vinovate vor fi sancționate în conformitate cu prevederile legale.

Publicat: 09 Oct. 2019, 19:11 Ciao.ro
Pe aceeași temă