Un barbat decedat a inviat la propria inmormantare

Publicat: 17 Nov. 2018, 14:05 Life
Un barbat decedat a inviat la propria inmormantare

Un batran din India a avut parte de socul vietii sale atunci cand s-a trezit la propria inmormantare, inconjurat de membrii familiei.

Barbatul a fost declarat mort de medicul chemat de membrii familiei. Insa nimeni nu si-a putut imagina ce avea sa urmeze, si anume faptul ca batranul s-a trezit in timpul inmormantarii.

Practic, barbatul a inceput sa simta niste dureri in piept, asa ca a decis sa se intinda putin in pat si sa se odihneasca, insa si-a pierdut cunostiinta si de acolo s-a produs confuzia.

Un barbat decedat a inviat la propria inmormantare

Uluitor! Un barbat decedat a inviat la propria inmormantare

Familia din Rajasthan, India, panicata cand a vazut ca barbatul nu da semne de viata, a chemat medicul care l-a declarat mort. Prin urmare, familia a inceput sa pregateasca ritualul de inmormantare.

Insa mortul nu era mort. Acesta s-a trezit brusc iar primele lui cuvinte au fost „am vrut sa trag un pui de somn”, ceea ce a socat toti membrii familiei.

„Preotul a început ritualul și un frizer a început să îi tundă pe membrii familiei. Apoi i-am făcut ultima baie. Curând a început să respire și s-a așezat pe pat. El ne-a spus că a simțit dureri în piept și s-a așezat să tragă un pui de somn. E un miracol”, a spus fiul batranului, Balu Ram.

Publicat: 17 Nov. 2018, 14:05 Life
Pe aceeași temă