Gabriela Cristea a facut sacrificii mari si a cheltuit o avere pentru a ramane insarcinata: „A fost cea mai grea perioada din viata mea. Am stat in pat 10 zile”

Publicat: 17 nov. 2018, 09:31 Autor: Simona News 3

Invitata la "Interviurile Viva", Gabriela Cristea a povestit chinul prin care a trecut incercand sa ramana insarcinata cu micuta Victoria.

Dupa multe fertilizari in vitro nereusite, Gabriela Cristea era disperata. Insa nu s-a lasat pagubasa si a continuat sa spere. Iar minunea s-a intamplat, aceasta reusind sa ramana insarcinata pe cale naturala.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an.

Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică. Multe femei nu cred că am rămas însărcinată pe cale naturală. Eu mi-am plătit toate FIV-urile.

Gabriela Cristea a facut sacrificii mari :”A fost cea mai grea perioada din viata mea. Am stat in pat 10 zile”

Gabriela Cristea a facut sacrificii mari si a cheltuit o avere pentru a ramane insarcinata A fost cea mai grea perioada din viata mea. Am stat in pat 10 zile

Mi se pare urât din punct de vedere financiar. Costă minimum 5.000 euro una. Sunt multe analize de făcut. Intervine tratamentul care depindă de procedură. Este între 3.000 de ron și 8.000 de ron. Implantarea ovulelor costă până în 10.000 de ron.

A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Am stat în pat 10 zile. Tavi îmi aducea de mâncare. Mă ridicam și mă duceam doar până la toaletă. Ceea ce este o prostie, dacă prinde… prinde oricum. Factorul psihologic este cel mai important. Nu am fost constant la psiholog” a spus aceasta conform sursei citate.

Publicat: 17 nov. 2018, 09:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă