Gabriela Cristea a facut sacrificii mari si a cheltuit o avere pentru a ramane insarcinata: „A fost cea mai grea perioada din viata mea. Am stat in pat 10 zile”

Publicat: 17 Nov. 2018, 09:31 News 3

Invitata la "Interviurile Viva", Gabriela Cristea a povestit chinul prin care a trecut incercand sa ramana insarcinata cu micuta Victoria.

Dupa multe fertilizari in vitro nereusite, Gabriela Cristea era disperata. Insa nu s-a lasat pagubasa si a continuat sa spere. Iar minunea s-a intamplat, aceasta reusind sa ramana insarcinata pe cale naturala.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an.

Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică. Multe femei nu cred că am rămas însărcinată pe cale naturală. Eu mi-am plătit toate FIV-urile.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Nov. 2018, 09:31 News 3
Pe aceeași temă