Catrinel Menghia e insarcinata. Vedeta a publicat prima ecografie cu bebelusul

Publicat: 16 nov. 2018, 16:39 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Vedeta e insarcinata in 6 luni si a realizat un pictorial cu burtica ei de graviduta!

Catrinel Menghia e insarcinata in 6 luni si e superba. Romanca a publicat o serie de imagini cu burtica ei si o ecografie. Este prima sarcina a modelului roman plecat peste hotare, in Italia. Sarcina a fost tinuta ascunsa mult timp.

Catrinel Menghia s-a dat de gol in cadrul unui eveniment monden. Aceasta a aparut intr-o rochie care a scos in evidenta burtica. La scurt timp dupa ce a anuntat ca este insarcinata, a publicat imaginile din cadrul sedintei foto.

Catrinel Menghia e insarcinata in 6 luni

Catrinel Menghia e insarcinata. Vedeta a publicat prima ecografie cu bebelusulVedeta a publicat deja un mesaj pentru copilul ei nenascut. Fanii ei au fost emotionati de cuvintele viitoarei mamici si au felicitat-o pentru sarcina.

‘Bună micuțule,

Catrinel Menghia e insarcinata. Vedeta a publicat prima ecografie cu bebelusulTe simt și știu sigur că este unul dintre cele mai puternice sentimente pe care le-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de șase luni și deja am experimentat atât de multe împreună. Eu și tati nu mai avem răbdare să te întâlnim. Șapte ani de dragoste încoronată de cel mai frumos cadou’, a fost mesajul scris din suflet de Catrinel Menghia.Catrinel Menghia e insarcinata. Vedeta a publicat prima ecografie cu bebelusul

Publicat: 16 nov. 2018, 16:39 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă