Kim Porter, fosta iubita a lui P.Diddy, a murit la 47 de ani. A fost rapusa de o boala grava

Publicat: 16 Nov. 2018, 17:33 News 3

Vesti proaste pentru rapperul si omul de afaceri care, in urma cu cativa ani, a avut o relatie cu ea.

Kim Porter, fosta iubita a lui P.Diddy, a murit la 47 de ani. Aceasta s-a stins din viata in urma unei raceli puternice. Avea patru copii si a lasat in urma ei multa durere si un gol imens. Actrita a fost gasita fara suflare joi, in resedinta sa din orasul Los Angeles, America.

Kim Porter a murit dupa raceala pe care a avut-o in ultimele zile s-a agravat. Aceasta s-a transformat intr-o pneumonie urata care i-a curmat zilele. Dar nu e singura vedeta care moare rapusa de aceasta boala. Roy Clark, cantaret de muzica country si om de televiziune, a murit saptamana aceasta tot de penumonie.

Kim Porter, fosta iubita a lui P.Diddy, a murit

„Diddy este devastat și șocat (…) El și Kim erau prieteni foarte apropiați și părinți, deși relația lor se terminase, erau o familie’, a declarat un apropiat al rapperului, pentru revista People. Cei doi au impreuna copii si s-au iubit la nebunie, in urma cu cativa ani.

Cei doi au facut si pasul cel mare, casatorindu-se. Din nefericire, casnicia nu a durat mult si au divortat. Ea a ramas cu custodia copiilor, dar P.Diddy s-a ocupat mereu de familie.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Nov. 2018, 17:33 News 3
Pe aceeași temă