Un bărbat aflat în carantină și-a ucis vecinii! Motivul este halucinant

Publicat: 06 apr. 2020, 09:20 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Și-a masacrat vecinii. Situație fără precedent într-un bloc din Rusia. Un bârbat în vârstă de 32 de ani, care se afla în carantină, și-a omorât cinci vecini, iar motivul este cât se poate de halucinant!

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Rusia, localitatea Yelatma, la o distanță de 300 de kilometri de Moscova, aflat în carantină, s-a ”supărat„ și și-a ucis cinci vecini. Întregul scandal a pornit după ce bărbatul ar fi fost deranjat de gălăgia pe care vecinii săi o fac în fața blocului. Aflat la balcon, tânărul de 32 de ani le reproșa acestora că sunt mult prea gălăgioși.

Dar, fără să stea pe gânduri, bărbatul de 32 de ani, în momentul în care se certa cu unul dintre cei cinci vecini a pus mâna pe pușcă și i-a ucis pe toți.

Tânărul care se afla în carantină a încercat să fugă, însă oamenii legii l-au prins imediat. El riscă închisoare pe viață, arată 10daily.com.au.

Un bărbat și-a omorât soția în izolare, după 44 de ani de căsătorie

O situație cumplită a avut loc în Marea Britanie. Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece, după un mariaj de 44 de ani.

Potrivit Wales Online, el și soția sa se aflau izolați la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus. Anthony Williams, un bărbat de 69 de ani este acuzat acum de autorități că el este cel care și-a omorât soția cu sânge rece, iar poliția a fost chemată la domiciliul lor în urmă cu câteva zile. Femeia era inconștientă atunci, iar după ce a fost transportată la spital, a murit.

Ruth William, femeia de 67 de ani, nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, iar medicii au confirmat decesul femeii. Bărbatul trebuie să se prezinte în instanță în data de 14 septembrie.

O audiere preliminară a avut loc marți în absența lui Williams la Cardiff Crown Court, prin Skype, cu judecătorul, avocații și reporterii care au apărut prin serviciul video.

Publicat: 06 apr. 2020, 09:20 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×