Un barbat a intretinut relatii intime cu un cal, cu voia lui. Cum si-a dat animalul consimtamantul pentru a fi molestat…

Publicat: 19 Jul. 2018, 16:46 Life

Perversul in varsta de 31 de ani a intrat in grajdul unde animalul se afla.

Un barbat a intretinut relatii intime cu un cal. Daniel Webb-Jackson a fost prins in timpul actului sexual. Intamplarea a avut loc in ianuarie 2018, informeaza Dailymail.co.uk. A fost retinut de politie unde a oferit declaratii socante. Barbatul a intretinut relatii sexuale cu calul de doua ori.

Perversul de 31 de ani sustine ca animalul si-a dat consimtamantul inainte. Cum? ‘Mi-a facut cu ochiul’, le-a spus Daniel Webb-Jackson politistilor. Barbatul a fost prins dupa ce stapanul animalelor a avut impresia ca cineva ii intra in grajd. A instalat camere de supraveghere si a aflat adevarul.

Un barbat a intretinut relatii intime cu un cal

Acesta a fost dus in fata judecatorilor. A pledat nevinovat, dar nu i-a induplecat. A primit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare. A mai platit si o amenda de 700 de dolari. Stapanul iepei molestate sustine ca animalul sufera in urma actelor. Este traumatizata de cele intamplate.

Incidentul vine dupa ce World Health Organization a recunoscut ‘comportamentul sexual compulsiv’ ca o tulburare mintala. Dependenta de sex a fost recunoscuta ca o boala.

Publicat: 19 Jul. 2018, 16:46 Life
Tags:
Pe aceeași temă