Un alt scandal legat de 112 cutremura Romania: „Inchide, domnule, ca tii linia ocupata!”

Publicat: 03 Sep. 2019, 09:55 Ciao.ro
Un alt scandal legat de 112 cutremura Romania: „Inchide, domnule, ca tii linia ocupata!”

De data aceasta, in Ialomita a izbucnit un scandal legat de un apel la 112.

Un alt scandal legat de 112 cutremura Romania. Politistii au pornit o ancheta dupa ce un dispecer 112 a preluat apelul unui barbat si i-ar fi spus „Inchide, domnule, ca tii linia ocupata!”.

Cel care a apelat la 112 a anuntat ca a vazut in trafic un sofer care conducea beat, iar ulterior, soferul reclamat a produs un accident grav soldat cu un mort si doi raniti.

Un alt scandal legat de 112 cutremura Romania

O femeie beată a sunat la 112

Astfel ca politistii de la Biroul de Control Intern din cadrul Inspectoratului de Politie Ialomita au deschis o ancheta, dupa ce un dispecer a ignorat solicitarea unui barbat din comuna Reviga.

Barbatul a spus ca un sofer din localitate pune in pericol viata participantilor la trafic. La cateva ore distanta, tanarul reclamat ar fi provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime, relateaza Mediafax.

„Accidentul putea fi evitat, dacă dispecerul de la 112 ar fi luat în considerare apelul făcut ieri, la ora 13:40, de către cumnatul meu din Reviga, semnalând că un tânăr, Marian, din localitate, deranjează liniștea publică, conducând autoturismul cu viteză foarte mare, cu muzica dată la maxim, sub influența alcoolului.

Răspunsul a fost <Închide domnule, că ții linia ocupată!!!>… Acest tânăr e parte a accidentului… Consecința: trei victime”, a scris o femeie, pe Facebook, potrivit Digi24.

„În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la modul de gestionare a unui apel 112 de către polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări, urmând ca, la finalizarea acestora, să se ia măsuri în consecință.

Verificările sunt realizate de ofițeri din cadrul Biroului de Control Intern din cadrul IPJ Ialomița”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvant al IPJ Ialomita, Ludmila Dascalu.

Publicat: 03 Sep. 2019, 09:55 Ciao.ro
Pe aceeași temă