Mirela Vaida, prima aparitie la „Acces Direct”. Ce a declarat aceasta

Publicat: 03 Sep. 2019, 08:45 Vedete

In decursul zilei de ieri, luni, 2 septembrie, Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane la Antena1.

Mirela Vaida, prima aparitie la „Acces Direct”. Vedeta a revenit pe micile ecrane intr-o noua postura, si anume cea de prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, difuzata de Antena1.

Aceasta a inlocuit-o pe Simona Gherghe, iar la prima sa aparitie in calitate de moderatoare a emisiunii, a maturisit că are ceva emotii.

Mirela Vaida, prima aparitie la „Acces Direct”

Mirela Vaida, prima aparitie la

„Vă voi spune că am emoții, că am rămas aceeași, poate vreo 5-6 kilograme în plus. Nu ne-am mai văzut de când aveam vreo doi copii și între timp am făcut trei, însă vă doresc să vă bucurați de familie, de viață și de colegii dumneavoastră, așa cum eu astăzi mă bucur” a spus Mirela Vaida, potrivit Spynews.

La prima sa aparitie in noul rol a fost imbracata casual, dar sexy, optand pentru un top alb simplu, o jacheta din denim, o fusta argintie si o pereche de sandale albe.

Insa Mirela nu este singura surprinza de la Acces Direct, fiindca alaturi de de ea o putem vedea pe sexy asistenta e Emily Burghelea, o tanara in varsta de 20 de ani.

Simona Gherghe a tinut sa spuna si ea cateva cuvinte de incurajare pe social media: „Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveți un sezon excelent! Vă țin pumnii! Baftă!!! ❤️”.

Publicat: 03 Sep. 2019, 08:45 Vedete
Pe aceeași temă