Tudor Chirila, tiran la teatru! Vladimir Gaitan a spus tot ADEVARUL despre comportamentul lui de dictator!

Publicat: 28 mart. 2019, 12:27 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ce ieri si-a batut un fost coleg, in public, pentru ca nu a fost de acord cu ideile politice ale lui, juratul PRO TV este ”dat in gat” de un coleg.

Tudor Chirila, tiran la teatru! Vladimir Gaitan a spus tot adevarul despre comportamentul lui de dictator. Actorul a intrat in direct, prin telefon, la emisiunea Previziuni, de la Antena 3. Acolo a marturisit ca Tudor Chirila e un tiran la teatru. Tudor Chirila a batut un barbat. De ce a facut acest gest

Comportamentul violent si agresiv al lui Tudor Chirila il sperie pe colegi. Toti stiu ca este ”fiert” din punct de vedere politic si un protestatar inversunat. Cand Tudor Chirila le spune colegilor sa faca ceva, unul nu il contrazice sau indrazneste sa ii iasa din cuvant. Cum l-a batut Tudor Chirila pe fostul lui coleg de scoala! De la ce a pornit agresiunea fizica intre cei doi

Tudor Chirila, tiran la teatru

„Tristețea cea mare este că dacă îmi întreb colegii ce este Ordonanța 7 este că nici nu știu pentru ce protestează. Să faci povestea în fața teatrului tău, unde, peste câteva minute, tu trebuie să intri și să îți faci datoria, mi se pare o inchietate. Mă gândesc la marii noștri actori, la cei care nu mai sunt printre noi, Marin Moraru, Ștefan Iordache, veneau cu o oră înainte, își repetau textul, aveau alte preocupări.

Colegul meu, Tudor Chirilă, și-a scos colegii în fața teatrului și zice: Astăzi am hotărât să protestăm. Nimeni nu a întrebat pentru că el este o personalitate foarte agresivă și au ieșit ca oile să protesteze. L-am și întrebat pe unul: mă, dar tu știai pentru ce protestezi? Răspunsului lui a fost: Ne-a spus Tudor să ieșim. Eu îi zic: Dar asta era treaba voastră în loc să mergeți în teatru să vă pregătiți pentru ce urmează? E un ritual. Face parte din viața noastră. Ați ieșit cu trei bilețele în fața teatrului. Ce dr*cu aveați voi cu ordonanța aia 7 despre care nici nu știți cu ce se mănâncă?

Vladimir Gaitan, adevarul despre Tudor Chirila

În nenorocirea lor, acest Guvern pe care îl înjură ei și care e atât de detestat, fără să înțeleagă de ce, acest Guvern le-a triplat salariile actorilor. Au ieșit dintr-o mizerie. Eu îmi amintesc că am plecat din teatru în pensie cu salariu tăiat și nimeni nu a protestat. Nimeni nu a ieșit pentru mine și colegii mei care ne-am pensionat cu niște pensii de mizerie.

Mă, așa cum sunt oamenii ăștia, un actor, un doctor și-au îndemnate coloana, au niște salarii și ei ies cu: Tudorele, aprobă nu știu ce, în condițiile în care ei nu știu ce cuprinde ordonanța. Sunt două bresle diferite. Îl văd pe Marius Manole, mă copile, du-te pe scenă… Mă uit la Rebengiuc, i-au dat o hârtie acum: Toader, demisia. Cine este Victor Rebengiuc să îi ceară ministrului demisia?”, a spus actorul Vladimir Găitan la Antena 3.

Publicat: 28 mart. 2019, 12:27 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă