Trista descoperire făcută de Lidia Fecioru chiar în noaptea nunții! Cu ce tinerel se iubește acum vedeta Antenei 3

Publicat: 15 mart. 2022, 14:02 Autor: Maria Apostol General

Vedeta Antena 3, Lidia Fecioru ascunde o poveste de viață care ar putea deveni oricând scenariul unei telenovele! Fără prea mult noroc în dragoste, bioenergoterapeutul a trecut prin multe etape dificile și, ca și cum asta nu ar fi fost suficient, nici familia nu a fost de partea alegerilor pe care ea le-a făcut. 

Lidia Fecioru vorbește la televizor cu multă căldură despre secretele unei relații perfecte, dar și despre modul ideal în care ar trebui să evolueze. Ce nu știu mulți este că în spatele acestor cuvinte se ascunde multă tristețe în sufletul ei.

Bioenergoterapeutul a adunat o experiență de viață care ar putea fi transpusă ușor în scenariul unui film. A trăit dezamăgiri mari, dar niciodată nu a încetat să creadă în dragostea adevărată!

În ziua nunții ei a aflat că bărbatul pe care îl iubea nu doar că o trădase, dar amanta lui urma să nască un copil. Atunci, Lidia Fecioru a avut curaj și a luat o hotărâre pe care poate multe tinere nu ar fi luat-o.

Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine.

A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat!‘, dezvăluia Lidia Fecioru la Acces Direct, acum ceva timp.

Vedeta TV spune că nu a făcut scandal și totul s-a încheiat în liniște. A dat dovadă de multă maturitate, deși avea doar 18 ani.

Lidia Fecioru are un iubit mai tânăr decât ea

Lidia Fecioru a fost complexată de cum arată și nu s-a considerat o femeie frumoasă niciodată. Primul ei iubit s-a casatorit cu cea mai buna prietenă a sa. Apoi a mărturisit că a fugit de la propria-i nuntă, chiar dacă avea 18 ani și era insarcinata. A fost batuta de mama sa pentru acest gest, asa ca a plecat de acasa.

A născut singură, la spital, și nu a cerut ajutorul nimănui.

Deși mama ei sugerase să-și abandoneze copilul, Lidia Fecioru a refuzat, considerând ca mai bine doarme pe stradă decât să facă asta.

Ulterior s-a recasatorit și a mai făcut un copil. A intrat la Facultatea de Medicină și, fiindcă s-a ținut de școală și nu a dorit să abandoneze studiile pentru a-și urma soțul, cei doi au divorțat.

A facut cursuri de postuniversitare de parapsihologie la Moscova și și-a descoperit capacitatile de a vindeca oamenii la 15-16 ani.

Lidia Fecioru s-a căsătorit și a treia oară, dar a divorțat după ce a fost înșelată. Acum, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat mult mai tânăr. Deși nu a confirmat, se zvonește că ar fi vorba despre un afacerist piteștean care în trecut a avut o relație inclusiv cu Daniela Crudu.

Publicat: 15 mart. 2022, 14:02 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă