Tragedie! Politician român, mort din cauza coronavirusului!

Publicat: 03 Aug. 2020, 08:57 Arhiva
Tragedie! Politician român, mort din cauza coronavirusului!

Dan Tătarufost senator şi secretar de stat în Ministerul Apărării, a murit duminică, la vârsta de 51 de ani, după ce a fost confirmat cu coronavirus. 

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă și-a exprimat regretul față de decesul fostului senator printr-o postare pe Facebook: „Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale în două mandate”, a scris Nicolae Ciucă.

Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și…

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Duminică, 2 august 2020

Potrivit News.ro, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat la Antena 3 că Dan Tătaru urma să fie transferat la Spitalul Militar ROL 2, însă a intrat în stop cardio-respirator înainte de a putea fi dus cu elicopterul. El nu a mai putut fi resuscitat.

1075 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1075 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul României. De asemenea, au fost raportate încă 34 de decese.

Până pe 2 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 53.186 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 27.592 de pacienți au fost declarați vindecați și 4.777 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.075 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Publicat: 03 Aug. 2020, 08:57 Arhiva
Pe aceeași temă