Tragedie în Galați! A fost găsit spânzurat în parc. Cine era tânărul

Publicat: 22 Apr. 2020, 14:08 Arhiva

O altă tragedie a avut loc în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr din Galați a fost găsit spânzurat într-un parc din mijlocul orașului.

O persoană care se afla în zona respectivă, în cursul acestei dimineți, a sunat la poliție, după ce l-a zărit pe tânărul spânzurat în parc. Oamenii legii s-au deplasat la locul respectiv pentru a constata acest lucru, însoțiți de un echipaj cu medici.

Potrivit Antena 3, tânărul ar avea între 35-40 de ani, iar asupra sa nu a fost găsit un act de identitate. Poliția a deschis miercuri un dosar penal în acest caz. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat și transferat la Serviciul de Medicină Legală. Se analizează varianta sinuciderii. Tânărul era îmbrăcat cu haine îngrijite.

„Este un bărbat de 35-40 de ani care nu avea asupra sa acte de identitate. Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii celui decedat şi s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul a fost găsit dimineaţă de un trecător. Acesta a sunat la Poliţie, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Publicat: 22 Apr. 2020, 14:08 Arhiva
Pe aceeași temă