Strada din Neamt care nu duce nicaieri. Oamenilor nu le vine sa creada

Publicat: 30 oct. 2019, 20:31 Autor: Simona Life
Strada din Neamt care nu duce nicaieri. Oamenilor nu le vine sa creada

Primarul are insa o explicatie logica, dupa cum a explicat in decursul zilei de azi.

Strada din Neamt care nu duce nicaieri. Primarul municipiului Piatra-Neamt, Dragos Chitic, a spus ca strada asfaltata care se termina in câmp, la poalele muntelui Pietricica, a fost realizata in cadrul unui program mai amplu de modernizare rutiera a zonei.

Edilul a mai explicat ca strada respectiva va fi continuata anul viitor dar si ca este perpendiculara cu o altă strada ce urmeaza a fie asfaltata in scurt timp.

Strada din Neamt care nu duce nicaieri

Strada din Neamt care nu duce nicaieri

„O stradă din Piatra-Neamţ, pe care am modernizat-o în acest an – strada Sînzienelor, a stârnit mare vâlvă. Am mai spus şi repet: întregul cartier Pietricica va fi modernizat etapizat.

Conform programului, din cele 16 străzi ale cartierului Pietricica, anul acesta am modernizat trei: Begoniei, Orhideelor şi Sînzienelor, urmând să continuăm etapizat modernizarea celorlalte străzi”, a spus Dragoş Chitic, potrivit Antena3.

Primarul spune ca decizia de asfaltare a celor trei strazi a fost luata si datorita numeroaselor sesizari primite de la cetatenii care locuiesc in zona.

„Conform proiectului, strada Sînzienelor se intersectează la capătul dinspre muntele Pietricica perpendicular cu strada Pietrelor, o stradă care va fi modernizată în perioada următoare, după ce se vor concretiza intenţiile de construire a caselor. Pentru etapa următoare avem în plan modernizarea şi altor străzi din acelaşi cartier”, a mai spus primarul.

Publicat: 30 oct. 2019, 20:31 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă