Ce tip de piese de mobilier pot fi cumpărate de pe https://www.mobilierinteligent.ro?

Publicat: 30 Oct. 2019, 18:00 Life
Ce tip de piese de mobilier pot fi cumpărate de pe https://www.mobilierinteligent.ro?

Atunci când avem de amenajat o casa sau un apartament este foarte important să alegem un tip de mobilier care să fie cât mai adaptat spațiilor și dimensiunilor disponibile.

Piese de mobilier. În cazul camerelor mai mici, lucrurile se pot complica și mai mult. Tocmai de accea, soluțiile de mobilier existente în magazinul https://www.mobilierinteligent.ro sunt unele dintre cele mai interesante alternative.

Având în vedere că cele mai multe dintre locuințele vândute și disponibile în România sunt de dimensiuni mici, este foarte important să optăm pentru un mobilier care să se încadreze cât mai bine în aceste spații, dar care să fie și eficient din punct de vedere funcțional și organizatoric. Chiar dacă pe piață există la ora actuală multe alternative de mobilier, sunt puțini producătorii care creează produse speciale, cu această destinație.

Piese de mobilier

piese de mobilier

Unul dintre puținii producători și distribuitori de mobilier, care a luat în serios această provocare și a dus-o la nivelul de artă este Multimo. El propune soluții de mobilier foarte inteligente, menite să contribuie semnificativ la îmbunătățirea spațiului și condițiilor de locuire din încăperile mici.

Astfel Mutimo – Mobilierinteligent.ro este un magazin de mobilă inteligentă, actuală, dinamică, adaptată și extrem de eficientă. Oferta este diversificată, incluzând o serie de produse unicat, surprinzătoare, ingenioase, care lasă cu gura căscată. Prețurile sunt corecte și datorită rentabilității  investiția merită tot efortul.

Oferta de produse acoperă foarte bine nevoile celor ce vor să-și amenajeze cât mai eficient și inteligent locuința. Există mai multe variate de pat rabatabil, mese pliabile sau mini office, mese reglabile pe înălțime, dulapuri de haine cu noptieră încorporată, dulapuri de colț, biblioteci și dulapuri de dimensiuni atipice și tot felul de produse menite să ne facă să ne bucurăm cât mai bine de spațiul disponibil.

Mobilier distribuit se caracterizează prin design funcționalist, fiabilitate și adaptabilitate. El este alegerea perfectă pentru amenajarea inteligentă a unei garsoniere, camere de copii, apartament de dimensiuni mai mici, casă de vacanță,  birou, cameră de oaspeți, spațiu multifuncțional. Este un mobilier original, de design și plin de personalitate.

Care sunt produsele disponibile în oferta magazinului Mobilierinteligent.ro?

Practic din acest magazin online pot fi cumpărate cea mai mare parte dintre piesele de mobilier de care aveți nevoie pentru a amenaja eficient, inteligent și adaptabil o cameră de zi sau un dormitor.

Categoriile de produse includ:

 • paturi rabatabile single, single office, cu canpea, orizontal, single easy pack, supraetajat etc.
 • dupalpuri de haine de colț, cu noptieră
 • biblioteci de dimensiuni mici, atipice sau de colț
 • mese și scaune rabatabile, pliabile, reglabile pe înălțimi
 • mecanisme diverse pentru produse pliabile

În funcție de preferințe și de dimensiunile camerelor, puteți opta pentru o variantă de mobilier, din mai multe alternative, care să corespundă cel mai bine nevoilor personale.

Cum să alegeți mobilierul cel mai potrivit pentru a amenaja o cameră de dimensiuni mici?

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de alegerea unui anumit tip de mobilier, acesta trebuie să aibă o serie de caracteristici extrem de importante pentru aspectul camerei și care să asigure maximum de confort. Astfel, este foarte important să vă gândiți bine înainte de a face o achiziție și să optați pentru varianta cea mai potrivită.

Iată mai jos câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere:

 • Alegeți un mobilier cât mai adecvat dimensiunilor încăperiolor pe care doriți să le amenajați, care să se încadreze perfect și să vă lase suficient loc pentru a vă manifesta liberi.
 • Măsurați cu atenție toate dimensunile camerei ce urmează să fie mobilate și luați în calcul orice distanțe v-ar fi utile pentru a plasa cât mai bine fiecare piesă de mobilier.
 • Alegeți un mobilier multifuncțional, care să poată deveni mai multe piese de mobilier la fel de utile.
 • Încă de la debutul amenajării trebuie să aveți clar în minte ce vă doriți și să căutați mobila care se potrivește cel mai bine intențiilor voastre.
 • Alegeți piese de mobilier care să se armonizeze între ele și să aibă un anumit stil.
 • Optați pentru un mobilier rezistent, care să se poată întreține ușor.

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele importante pe care să le aveți în vedere. Reușita fiecărei amenajări ține și de alți factori la fel de esențiali pentru a obține o bună amenajare, printre care menționăm: gusturile personale, inspirația, simțul artistic și abilitatea de a jongla cu culorile, oferta de mobilier disponibilă pe piață, buget.

Pentru a avea parte de amenajări interesante și funcționale, optați pentru varianta de mobilier inteligent. Făcând această alegere veți avea posibilitatea nu doar de a dispune de un interior mai bine organizat, ci și de mai mult spațiu pentru activitățile zilnice sau de rutină. În plus vă puteți bucura din plin de avantajele oferite de o formă de mobilier inovatoare și plină de imaginație, care oferă cea mai bună alternativă de eficientizare a spațiilor mici.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse, caracteristici și promoții, accesați site-ul Mobilierinteligent.ro! Veți găsi o mulțime de soluții și variante de mobilier pentru a amenaja casa voastră cât mai frumos și cât mai ingenios!

Publicat: 30 Oct. 2019, 18:00 Life
Pe aceeași temă