Ion Tiriac, salvatorul FRT-ului. A adus un sfert de milion de euro

Publicat: 30 oct. 2019, 18:33 Autor: Simona News 3
Ion Tiriac, salvatorul FRT-ului. A adus un sfert de milion de euro

Omul de afaceri a finantat forul pentru ca activitatea acestuia sa nu fie perturbata.

Ion Tiriac, salvatorul FRT-ului. Omul de afaceri a facut acest gest intr-un moment in care mandatul lui a fost contestat in instanta.

De cativa ani incoace, Federatia Romana de Tenis trece prin mari probleme la nivel organizatoric. Insa in acest an, Ion Tiriac a fost ales presedinte, iar votul nu i-a cazut deloc bine lui Marius Vecerdea, contestatar al fostilor sportivi de top ai Romaniei. Vecerdea a atacat legalitatea mandatului lui Ion Tiriac.

Ion Tiriac, salvatorul FRT-ului

„Dacă aș ști ce s-a i întamplat, aș spune. Nu am înțeles nici 1 % din termenele juridice, se pare că e un cetățean american și de 4 ani dă în judecată Federația de Tenis din orice motiv, eu am treabă. S-a ales democratic, că eram în sală când s-a ales.

Din păcate, nu s-a ales dumnealui, nu înțeleg și să fiu sincer, dumneavoastră credeți că mă interesează pe mine unul care vine din Congo sau din altă parte și ne dă în judecată, nu mă interesează”, a spus Ion Tiriac, potrivit prosport.ro.

Cu toate aceste, Ion Tiriac a facut un mare gest si a decis sa finanteze FRT, cu banii proprrii, cu 250.000 de euro. Suma este extrem de importanta pentru ca activitatea institutiei sa functioneze in limita normalului.

Banii vor merge pentru plata salariilor angajatilor, deplasarile juniorilor, echipamentele sportive necesare dar si pentru intretinerea bunurilor FRT.

Publicat: 30 oct. 2019, 18:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×