Un medic din Constanța a murit de coronavirus: ”În noaptea asta fac de gardă în onoarea dumneavoastră”

Publicat: 22 apr. 2020, 11:04 Autor: Andreea Voicu News

Un alt medic român pierde lupta cu viața din cauza coronavirusului, virusul venit din China. Este vorba despre un doctor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Este vorba despre doctorul Valeriu-Marcel Neagoe, medic specialist al secției Medicale II. Bărbatul s-a stins din viață, după ce a fost infectat cu coronavirus. Un comunicat de presă din partea spitalului din Constanța va fi emis, arată Adevărul.

„Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruţă mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit.

Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Aţi salvat atât de multe vieţi, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni…. Rămâneţi în inima şi în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să vă odihnească…

În noaptea asta fac de gardă în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi şi durere şi furie“, a transmis un coleg pe Facebook.

Bilanțul din România a ajuns la 507 persoane decedate din cauza Covid-19. De asemenea, sunt peste 9000 de persoane infectate cu noul coronavirus, arată în comunicatul transmis de Grupul de Comunicare Strategică. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

”Informare de presă

Ministerul Sănătății confirmă decesul medicului din Constanța.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța când a demisionat.
În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi.
În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s – a agravat, a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș unde a decedat în data de 21 aprilie 2020”, transmit autoritățile.

Publicat: 22 apr. 2020, 11:04 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă