Toți bărbații visează acum la o așa vecină! O ”puicuță” erotică, izolată pe balcon într-o pereche de pantaloni scurți cu vedere la funduleț, a făcut un adevărat show de striptease

Publicat: 30 Mar. 2020, 21:36 News

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Izolarea impusă de autorități nu este deloc ușoară pentru mulți dintre noi, însă gândul că viața noastră depinde de asta ar trebui să ne facă să regândim datele acestei ”probleme”. Există însă și persoane care se bucură de timpul petrecut acasă într-un mod atât de… plăcut, încât parcă îi bucură și pe alții. Folosim, întâmplător, exemplul unei brunete din București, extrem de de sexy, care a făcut ”spectacol” pe balconul apartamentului…iar vecinii s-au bucurat gratis de el!

Probabil că mulți se întreabă în această perioadă dacă asistăm la prăbușirea unei lumi sau efectiv ni se mai dă o șansă, ca să putem învăța să apreciem mai mult din ce am avut până acum. Multe întrebări ne vin în cap, multe teorii, cautăm vinovați, și tot așa.

Mai există însă și o categorie de oameni extrem de relaxați, deloc de judecat, care nu fac altceva decât să se bucure cât mai frumos cu putință de această pauză, până la urmă impusă.

Cum este exemplul unei brunete pe care paparazzii Ciao au surprins-o pe balconul apartamentului într-un ”outfit” de-ți tăia efectiv răsuflarea! Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni extrem de scurți cu vedere la funduleț, dar și cu un maieu cu decupaj spre un bust 100% natural&generos, domnișoara nu părea că se plictisește deloc, ba din contră. Și-a turnat un pahar de vin pe care l-a băut cu mișcări languroase, în timp ce defila cu pași mici în această ținută erotică, spre bucuria vecinilor ei, dar și a trecătorilor (puțini, din păcate).

După ce s-a lăsat scăldată de soare, bruneta și-a propus să ia apoi pulsul cartierului. Așa că s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni super mulați, și-a luat câinele la plimbare, și a continuat defilarea. Una nota de 10!

Publicat: 30 Mar. 2020, 21:36 News
Pe aceeași temă