Paparazzi EXCLUSIV! Cum a fost surprins Kamara cu o brunetă în parcarea unui supermarket

Publicat: 31 oct. 2021, 11:37 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Când are timp, Kamara se mai și distrează. Artistul, care este un tătic responsabil, a mers la cumpărături pentru aprovizionare într-o seară. Nu singur, ci alături de o brunetă. 

Paparazzi Ciao.ro au aflat identitatea femeii care i-a ținut companie artistului pe toată durata cumpărăturilor. În plus, cei doi au făcut show în parcarea supermarket-ului, atunci când bruneta s-a urcat într-un cărucior de cumpărături și a vrut cu tot dinadinsul să imortalizeze momentul!

Cum a fost surprins Kamara cu o brunetă

Se pare că fata cu care Kamara a ieșit la cumpărături este o artistă tânără și frumoasă, pe numele ei Gabriella Nastas, care recent a lansat și ea single-ul “Iartă-mă”. Gabriella nu e străină de lumea muzicală și a fost văzută tot mai des, în ultima perioadă, în compania lui Kamara.

La un moment dat, chiar ea spunea într-o declarație că “iubirea, când e prea multă, strică”.

În ultima vreme, Kamara s-a concentrat pe proiectele sale profesionale și pe băiețelul său, Leon, cu care tocmai ce s-a întors din Spania, de la tratamente și o nouă operație. Artistul nu a mai fost surprins de ceva timp în compania vreunei domnișoare, așa că este foarte probabil ca acum să fie la începutul unei noi relații și să simtă fiorii dragostei! Se pare că s-a distrat și el de minune în compania Gabriellei.

 

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:37 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă