Topul vedetelor bete mangă, care au au vomitat pe la colțuri și abia s-au ținut pe picioare

Publicat: 15 nov. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Alcoolul este condimentul preferat al tuturor petrecerilor, dar ce te faci când ești vedetă, lucrurile scapă de sub control, iar paparazzi sunt pe fază? Apar acele imagini pe care cu greu le mai poți șterge din memoria fanilor. CIAO.RO vă prezintă un top memorabil cu cele mai stânjenitoare momente în care au fost surprinse 40 de vedete, după ce au cosumat alcool în exces. 

De departe, ”campionii” acestui top sunt nimeni alții decât fotbaliștii, obișnuiți ai petrecerilor cu foarte mult alcool.

Nikolik, Vlad Chiricheș, Gabi Matei și,inevitabil, Gabi Tamaș, au ieșit cei mai ”șifonați” din aceste episoade care nu au fost deloc puține la număr.

Nikolik a oferit, de exemplu, un spectacol grotesc, după ce a fost surprins în timp ce vomita pe geamul unui taxi care îl ducea acasă, după ce s-a ”luptat” vreme de câteva ore cu mai multe sticle de vodcă.

În aceeași mașină se afla și colegul său, Gabi Matei, care a deschis portiera și și-a băgat cu măiestrie degetele pe gât pentru a scăpa de alcool.

Nu doar băieții sunt de arătat cu degetul în acest top, și fetele noastre celebre au consumat alcool mai mult decât puteau duce, iar rezultatul s-a transformat în ceva stânjenitor, poze pe care ar prefera să le vadă dispărute.

Un exemplu ar fi Andreea Popescu, acum o mămică model, însă în trecut era o nelipsită a petrecerilor unde se consuma mult alcool. Drept dovadă, fosta dansatoare a Deliei, s-a scăpat pe ea în timpul unei petreceri pe plajă, iar pozele nu-i fac deloc cinste.

Daniela Crudu este și ea un exemplu de ”AȘA NU”, fiind surprinsă nu doar odată, ci de mai multe ori, beată, în ipostaze stânjenitoare.

Mai multe astfel de imagini amețitoare puteți accesa în galeria foto!

Publicat: 15 nov. 2020, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă