Topul celor mai scandaloase poze cu Daniela Crudu! Este probabil cea mai dezinhibată vedetă din România

Publicat: 10 Feb. 2020, 09:53 Vedete

Daniela Crudu şi-a obişnuit fanii de-a lungul timpului cu fotografiile în care apare foarte sexy. Focoasa brunetă s-a schimbat radical faţă de cum arăta când a apărut prima dată pe micile ecrane.

Bruneta doreşte să se mențină într-o formă de invidiat, chiar dacă mulți dintre fanii săi sunt de părere că a exagerat cu unele ”transformări” estetice. Totuși, Cruduța rămâne, în continuare, în topul celor mai sexy femei din România.

Mai mult decât atât, Daniela face bănuţi frumoşi din pictorialele sexy pe care le realizează. Dezinhibată din cale afară, Cruduța nu refuză nimic, dar şi cerinţele sale sunt pe măsură.

Cruduța cere sume uriașe de bani pentru ședința foto, dar, ajunsă în fața fotografului, fosta asistentă TV acceptă să pozeze în ipostaze mai sexy chiar și decât pictorialele din Playboy pe care le-a realizat cu ani buni în urmă.

”Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri…. e dură, deși nu pare… Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat”, a spus o sursă apropiată de fosta asistentă TV pentru wowbiz.ro

Câte operaţii estetice are Daniela Crudu

Daniela Crudu și-a făcut următoarele operații estetice de-a lungul timpului: și-a operat nasul, gușa, bărbia și și-a pus silicoane. În plus, ea merge aproape în fiecare lună ca să își injecteze buzele cu acid hialuronic și și-a schimbat foarte mult forma sprâncenelor. La cei 29 de ani, fosta asistentă TV își face constant tratamente de rejuvenare a pielii și pentru cearcănele și pungile de sub ochi.

“Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele”, a declarat bruneta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars la începutul anului trecut.

Publicat: 10 Feb. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă