Top 5 cele mai sexy actrițe din România

Publicat: 09 Nov. 2019, 16:04 News 3
Top 5 cele mai sexy actrițe din România

În România, în ultimii ani, au apărut nume noi în cinematografie, pe lângă regizori de top și actori care au devenit rapid faimoși, și-au făcut loc și o serie de actrițe care mai de care mai talentate și mai sexy.

Iată un top 5 al tinerelor actrițe din România!

Ioana Blaj.  Ati vazut-o intr-un rol secundar in Marti, dupa Craciun.  Probabil ca o stiti cel mai bine drept Cristina dintr-o serie celebra de reclame. Si in reclame si in viata de zi cu zi e alaturi de Paul Ipate.

Dorotheea Petre. A absolvit un colegiu pedagogic si a profesat ca educatoare. A lucrat cu Catalin Mitulescu la Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii. Rolul Evei Matei i-a adus un premiu de interpretare la Cannes si i-a deschis drumul catre rolurile din Mar Nero sau L’enface d’Icar.

 

Crina Semciuc. A avut roluri in telenovele si in serialul Cu un pas inainte. In filme ati putut-o vedea in Websidestory.

 Ana Ularu. Pasionata de desen,  vocalista intr-o trupa rock, actrita de teatru si film. Probabil o stiti drept olteanca Lenuta din Italiencele. A mai aparut in Hartia va fi albastra si Tinerete fara tinerete.

 

Ada Condeescu.  Una din marile surprize aduse de Eu cand vreau sa fluier, fluier.  A petrecut 2 saptamani printre detinuti adevarati pentru filmul lui Florin Serban.

Publicat: 09 Nov. 2019, 16:04 News 3
Pe aceeași temă