Julie Mayaya a descoperit secretul frumuseții! Cântăreața te învață cum să-ți prepari acasă o cremă-minune pentru a avea pielea ca de bebeluș

Publicat: 09 nov. 2019, 15:33 Autor: Maria Apostol News 3

La 7 ani de la câștigarea trofeului "Vocea României", Julie Mayaya este în continuare pe poziții, și-a lansat primul EP din carieră, cântă live 100% și tot de câțiva ani se ocupă singură de tratamentele ei de înfrumusețare.

Pentru că își dorește să știe exact ce conțin produsele de beauty pe care le folosește, artista și-a creat un ritual propriu și nu pare deloc deranjată să își pregătească singură acasă cremele de față și de corp pe care le folosește. Julie a dezvăluit exclusiv pentru Ciao.ro rețetă look-ului sau exotic! Se pare că Mayaya este chiar tentată să își lanseze, de ce nu, și propria gamă de produse de beauty.

Julie Mayaya
Julie Mayaya

De câțiva ani m-am hotărât să încep să-mi fac singurică, acasă cremele pentru hidratarea pielii. Am o piele foarte uscată și sensibilă, așa că am luat această decizie pentru că așa pot avea controlul asupra tuturor ingredientelor din cremițele mele. Azi vreau să vă povestesc despre loțiunea mea solidă de hidratare. Este vorba de un baton pe care eu îl folosesc pe pielea udă după fiecare duș.

 După multe DIY-uri urmărite pe youtube și câteva încercări am ajuns la rezultatul perfect:  

1 măsură unt de cacao

 1 măsură ulei de cocos

 1/2 măsură unt de shea

 Nu este nimic exact, eu acum măsor ingredientele „după ochi” 🙂

 Topesc toate ingredientele împreună la bain-marie (nu direct pe foc, și în nici un caz la microunde), le amestec bine, apoi torn compoziția în forme de silicon pentru săpun (sau chiar pentru brioșe), le las la răcit câteva ore și gata… 

Cremita mea are un delicios miros de ciocolată. Câteodată însă îmi place să folosesc ulei de cocos și unt de cacao dezodorizate și să adaug câteva picături de Ulei esențial în formele lăsate la răcit, cât batoanele mele sunt încă în stare lichidă pentru a obține un parfum discret. Îmi place să adaug vitamina E și vitamina A pe care le cumpăr de la farmacie. Totodată, în funcție de ce am prin casă, îmi place să adaug și alte uleiuri: de avocado, de argan, de sâmburi de strugure, de migdale, etc. 
Este o rețetă foarte simplă, foarte permisivă,  foarte ușor de făcut și foarte ușor de personalizat, iar rezultatul este un baton pe care, dacă îl folosești zilnic, vei observa o foarte bună hidratare, o îmbunătățire a elasticității pielii, o reducere a vergeturilor… numai lucruri bune! Am văzut că sunt fete care pun pudră de cacao în aceste batoane pentru a obține un efect natural de autobronzant. Eu n-am încercat niciodată pentru că nu am nevoie:) Spor la cremițe!„, a povestit Julie Mayaya, exclusiv pentru CIAO.RO.

Publicat: 09 nov. 2019, 15:33 Autor: Maria Apostol News 3
Pe aceeași temă