Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus sperie întreaga lume!

Publicat: 09 Nov. 2019, 14:28 News 3
Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus sperie întreaga lume!

Celebrul profet Nostradamus ar fi scris despre anul 2019 că va fi un an care este marcat de numeroase dezastre. Anul 2019 va fi un al an dreptății, conform lui Nostradamus, iar fiecare va primi exact ceea ce merită pentru faptele săvârșite în trecut.

Mai multe părți ale globului vor fi afectate de dezastre naturale. Vor fi uragane și cutremure în unele zone ale Americii de Nord. Da, va exista și prosperitate financiară în 2019, dar numai dacă banii vor fi folosiți, transmite Nostradamus, în scopuri bune.

Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus sperie întreaga lume!

 

Foarte important este însă, ceea ce ar fi spus profetul Nostradamus referitor la sfârșitul lumii. Potrivit acestuia, lumea va dispărea în anul 3797.

Nostradamus pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate atât de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții

Publicat: 09 Nov. 2019, 14:28 News 3
Pe aceeași temă