Delia a plecat să conceapă un copil în Maldive? A plătit zeci de mii de euro pentru cel mai intim și luxos resort din zonă

Publicat: 09 Nov. 2019, 11:35 News 3

Toată lumea știe că Delia are o afinitate pentru vacanțele pe taram exotic. Destinatia ei preferata, la care revine aproape an de an este Maldive. Acum, artista se află din nou acolo, însă de data aceasta a plătit o sumă colosală pentru un resort de lux, cu foarte multă intimitate, ceea ce ne face să ne gândim că poate are în plan să conceapă un copil.

Delia alege mereu locații luxoase atunci când călătorește împreună cu soțul ei, Răzvan.

Ea și-a făcut o tradiție ca aproape în fiecare an să meargă în Maldive. De data aceasta, resortul pe care l-a ales are acces privat direct la plajă, iar băile originale sunt construite într-o grădină privată mare cu duș în aer liber și cadă separată.

Imaginile publicate de Delia pe contul de Instagram au creat vâlvă în rândul prietenilor virtuali, care au lăsat zeci de comentarii lângă fotografii. ”Ce peisaj. Te invidiez”, ”Minunat, vreau și eu. Vacanță plăcută”, ”Te-a costat o avere această vacanță”.

Și da, chiar a costat-o o avere, pentru că, de exemplu, 8 nopți petrecute în acest resort (Soneja Javi), în medie cât petrece Delia, costă 30.000 de euro!

Intimitatea pe care artista și-a dorit-o în această vacanță, poate cea mai scumpă de până acum, ne face să credem că acela ar putea fi locul perfect în care și-a dori să conceapă un copil!

Publicat: 09 Nov. 2019, 11:35 News 3
Pe aceeași temă