Topul bărbaților celebri și infideli din România! Unii au avut și câte trei relații în același timp

Publicat: 14 nov. 2019, 09:59 Autor: Elena News 3

Nu numai peste Ocean, în însorita Californie, bărbații își înșeală iubitele, soțiile sau logodnicele, ci și pe plaiurile mioritice, înfrigurate și gri ca o zi de toamnă târzie.

Showbiz-ul românesc este plin de bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante, ba chiar unii dintre ei au stat în triunghiuri conjugale timp îndelungat.

Iată un top 5 al bărbaților sin showbiz, care și-au înșelat soțiile!

Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost mereu un mare iubitor de femei pe care le-a învârtit pe degete cum şi-a dorit. Dinamovistul era căsătorit cu Mihaela Borcea când în viaţă lui a apărut Alina Vidican. Acesta a decis să pună capăt unui mariaj de peste 20 de ani, pentru a se însura cu fostul model Alina Vidican, cu care avea o relație extraconjucală de mai mulți ani. Dar nu s-a oprit aici. Cristi Borcea a părăsit-o pe Alina pentru Valentina Pelinel, cu care trăiește și în prezent o poveste de dragoste. Frumoasa blondă i-a dăruit 3 copii.

Victor Piţurcă

Fostul antrenor al naționalei de fotbal s-a iubit cu Vica Blochina fără să renunţe la căsnicia de 30 de ani pe care o avea cu Maria, dar…  nu s-a mulţumit doar cu cele două. Vica Blochina, cea care i-a fost amantă timp de 16 ani şi împreună cu care are un băiat, a dezvăluit în presă faptul că tatăl fiului său a mai avut o relaţie în tot acel timp.

Zsolt Csergo

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, părea familistul convins, până când acesta a fost surprins de pe un iacht cu tânăra antrenoare de fitness, Kinga Sebastian. În momentul în care a aflat că este înşelată de soţul model, cu care are patru copii, Nicoleta Luciu a simţit că lumea ei s-a prăbuşit. Cu toate acestea, vedeta a trecut peste infidelitatea soţului sau,  dar s-a mutat la Miercurea-Ciuc, pentru a sta cât mai mult timp cu Zsolt şi cu copiii.

Adrian Enache

Adrian Enache a trăit cele mai controversate poveşti de dragoste din showbiz. Cântăreţul şi-a înşelat nevasta timp de 14 ani cu Iuliana Marciuc. Idila cântăreţului cu prezentatoarea TVR nu era secretă, ci asumată, iar Iuliana era recunoscută că fiind „amanta oficială” a lui Enache. Există voci care susţin însă că Adrian Enache nu a înşelat-o pe soţia sa doar cu vedeta TV, ci că acesta a mai avut şi alte amante în perioada în care se împărţea între Corina, soţia sa, şi Iuliana.

Cătălin Crişan

Şi Cătălin Crişan este un mare iubitor de femei, de aceea probabil a fost cuplat cu trei deodată. Publicaţiile mondene au dezvăluit faptul că artistul a înşelat-o şi pe Lucia, prima sa soţie şi pe Alina, cea de-a două soţie, în acelaşi timp, cu aceeaşi femeie. Cătălin Crişan a părăsit-o pe Lucia pentru Alina, însă înainte de a divorţa de prima sa soţie, cântăreţul începuse încă o relaţie, cu Laura, o amică de-a lui.

Publicat: 14 nov. 2019, 09:59 Autor: Elena News 3
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă