Toni Iuruc, devastat după divorțul de Simona Halep. Cum s-a dat de gol

Publicat: 12 nov. 2022, 10:31 Autor: Camelia Vedete

Toni Iuruc, devastat după divorțul de Simona Halep. Toni Iuruc pare că nu-și revine după divorț! Zâmbetul îi lipsește, indiferent de situație. Simona Halep este cea care i-a fost soție aproximativ un an. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu omul de afaceri. Neliniștit, frământat și cu durere în suflet.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio pe 8 septembrie, după nici un an de mariaj. Separarea a fost oficializată o lună mai târziu, la notar. Ulterior, campioana de la Wimbledon a fost depistată pozitiv la un control efectuat la US Open 2022. Nici afaceristul nu pare, însă, să fie în cea mai bună formă. Se confirmă, practic, zicala „un necaz nu vine niciodată singur”.

Singur pe drum, după divorț

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Toni Iuruc în zona de nord a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Primăverii. Îmbrăcat lejer, ca într-o zi călduroasă de toamnă, ex-partenerul Simonei Halep s-a plimbat singur și a stat aproape tot timpul cu telefonul la ureche. Nu s-a despărțit de aparat nicio clipă în drumul spre casă.

Toni Iuruc, devastat după divorțul de Simona Halep

Ceea ce presupune a fi un nou început, plin de provocări, se dovedește, în realitate, o perioadă destul de dificilă pentru Toni Iuruc, care acum pare că resimte și mai mult efectul divorțului de Simona Halep. Clar, încă duce o luptă înăuntrul lui. Omul de afaceri s-a plimbat minute în șir pe stradă, îngândurat, semn că separarea de ex-liderul WTA îl macină și în prezent.

Imaginile realizate de CANCAN.RO atrag, fără discuție, atenția, în special că, pe tot parcursul drumeției lui, Toni Iuruc nu a schițat niciun zâmbet. Ba mai mult, a părut chiar îngrijorat!

Simona Halep și Toni Iuruc, divorț după un an

Simona Halep și Toni Iuruc s-au civil căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, după care mirii s-au prezentat la Fratelli, un local select din Mamaia, pentru o petrecere de lux. Printre artiştii care au întreţinut atmosfera la nuntă s-au numărat Loredana, Holograf, dar și trupa de muzică macedonească Pindu. La petrecere au participat în jur de 300 de persoane.

Toni Iuruc, despre Simona Halep și acuzația de dopaj!

În urmă cu câteva zile, a fost făcută publică informația potrivit căreia Simona Halep a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă. Mai exact, marea jucătoare de tenis a fost prinsă dopată la un test anti-doping.

Mai mult, anunțul a fost făcut chiar de sportivă, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.”, scria Simona Halep.

Așadar, Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj cu Roxadustat, la începutul lunii noiembrie. Sportiva are 20 de zile la dispoziţie pentru a contesta actul de acuzare sau pentru a încheia un acord de recunoaştere. Astfel, echipa ei de lucrează la strategia de apărare.

„Oamenii au o strategie de apărare. Este un caz destul de complex. Are o echipă de avocaţi, ea este singura care poate să răzbată.”, a spus Toni Iuruc, potrivit observatornews.ro.

Publicat: 12 nov. 2022, 10:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă