Toată lumea o știe pe Anamaria Prodan, dar uite cum arată sora ei, Anca!

Publicat: 04 Jun. 2020, 13:59 Vedete

Anamaria Prodan este frumoasă de pică, dar tu știai cum arată sora impresarei, și anume Anca Savelio?

Pe sexy impresară o știe toată lumea, e celebră, de o frumusețe răvășitoare și are o familie minunată, dar pe sora ei, Anca Savelio, o știți? Recent, impresara a postat pe rețelele de socializare un colaj cu trei imagini în care apare alături de sora ei, Anca. Amândouă zâmbesc și râd în fotografii, semn că relația dintre cele două este foarte apropiată și frumoasă!

”La mulți ani pentru cea mai perfectă, frumoasă și briliantă soră din toată lumea! Te iubesc, Piti!”, este mesajul scris pe rețelele de socializare de către Anamaria Prodan. În doar 16 ore, imaginea de pe Instagram a strâns nu mai puțin de 11.000 de aprecieri, dar și comentarii din partea urmăritorilor.

View this post on Instagram

🥳 happy birthday 🎁🎂🎊🎈🎉 to the most perfect, beautiful, and brilliant sister in the whole world! I love you Piti! @ancasavelio

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Impresara a pierdut un proces important în instanţă

Anamaria Prodan a pierdut un proces important! Se pare că impresara a cerut falimentul echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după ce a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii şi nu a primit câteva sume importante de bani rezultate din comisioane.

170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.

”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

Publicat: 04 Jun. 2020, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă