Cum e răsfățată Anamaria Prodan de soțul ei! Reacția impresarei e incredibilă

Publicat: 22 May. 2020, 12:45 Vedete

Anamaria Prodan este o femeie norocoasă! Are o familie minunată, un succes mare și o carieră pusă la punct! Soțul ei a surprins-o astăzi, iar impresara aproape că ”s-a albit” la față de bucurie!

Sexy impresara a fost surprinsă într-un mod foarte plăcut de soțul ei, Laurenți Reghecampf. Îmbrăcată în roșu, cu părul prins, foarte naturală, Anamaria Prodan a stat în pat. Vizibil ușor obosită, impresara a avut parte de o surpriză din partea soțului, aducându-i la pat micul dejun și având împreună un moment romantic. Imaginea postată a strâns repede, în doar două ore, peste 12.000 de aprecieri și mesaje din partea urmăritorilor.

”Când nu te simți bine … sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ….te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”, este mesajul scris de Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

Când nu te simți bine … sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ….te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Lovitură dură pentru Anamaria Prodan! Impresara a pierdut un proces important în instanţă

Anamaria Prodan a pierdut un proces important! Se pare că impresara a cerut falimentul echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după ce a transferat mai mulți fotbaliști la Pandurii şi nu a primit câteva sume importante de bani rezultate din comisioane.

170 de persoane fizice și juridice sunt înscrise la masa credală, cum este cazul Administrației Județeane a Finanțelor Publice Gorj, care are de recuperat peste 1 milion de euro. Antrenorii Petre Grigoraș și Edi Iordănescu, fostul președinte Narcis Răducan, Reghecampf Anamaria Ionelia PFA, dar și o serie de jucători, precum Dan Nistor, Cristian Săpunaru, George Țucudean, Lucian Sânmărtean, Răzvan Stanca, Liviu Antal, Filip Mrzljak, Ovidiu Herea, Erico Da Silva, Cătălin Hlistei, Valentin Munteanu sau Valentin Alexandru au și ei de recuperat sume consistente.

După ce procedura de faliment a CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, demerată în luna noiembrie a anului trecut de administratorul judiar al clubului, fusese aprobată inițial de Tribunalul Gorj, Pandurii a reușit, pe 30 aprilie 2020, să suspende decizia la Curtea de Apel Craiova.

”Admite cererea de suspendare a executării, dispune suspendarea executării sentinței până la soluționarea apelului, fără cale de atac”, este decizia, pe scurt, a instanței.

Publicat: 22 May. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă