Tipul asta are o fobie de pisici grava, dar a fost legat cu lanturi ca sa poata sta in aceeasi cutie cu multe feline! VIDEO

Publicat: 05 feb. 2019, 18:47 Autor: madalina m. Viral

Barbatul din imagini a fost fortat sa isi infrunte temerile.

Insa, rezultatul nu a fost cel asteptat. Ba chiar nici pe departe, pentru ca tanarul din imagini are o fobie de pisici grava si abia se poate stapani sa nu o ia razna. Filmuletul in care el este obiligat sa stea nemiscat, intr-un acvariu plin cu feline, a devenit viral.

Tipul asta are o fobie de pisici grava

Mai mult, totul a fost surprins in cadrul unui experiment, total neobisnuit. Si, pentru ca fiecare dintre noi se teme de ceva, acest moment a fost considerat socant de catre unii oameni.

In videoclipul care a devenit viral, pe retelele sociale, barbatul pe nume Sal Vulcano a fost nevoit sa isi vada cea mai mare frica in fata ochilor, dar si foarte aproape de el. Acesta sufera de cand se stie de „ailurofobie”, asa cum este numita teama nemotivata si exagerata de pisici.

Tipul asta are o fobie de pisici grava

Protagonistul acestui filmulet are o fobie de pisici care se manifesta puternic. Insa, el a fost legat cu lanturi, intr-o cutie imensa, incat sa nu scape din calea fricii sale. In timp ce majoritatea oamenilor iubesc sau cel putin tolereaza pisicile, Sal Vulcano devine imprevizibil in preajma lor.

Pufoseniile din inregistrare ar avea un efect total opus asupra altcuiva, dar o persoana cu „ailurofobie” poate experimenta cele mai infricosatoare stari, cand teama se materializeaza si devine o realitate pe care trebuie sa o infrunte.

Si expresiile de pe chipul lui Sal Vulcano confirma acest lucru. Barbatul in toata firea este absolut ingrozit inca din prima clipa in care vede o felina jucausa cum se apropie de el. Fiind imobilizat, nu se poate feri din calea pisicilor si e nevoit doar sa le suporte capriciile. Se mai poate vedea si cum colegii din echipa a barbatului au ademenit pisicile cu sortimente de mancare, pana si peste.

Videoclipul publicat pe canalul „Impractical Jokers” a strans aproape 5 milioane de vizualizari pe YouTube, redevenind popular in mediul online, in ultimele zile.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 05 feb. 2019, 18:47 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă