Tipul asta a fost filmat cand fuge pe sub apa! E cea mai tare iluzie optica de pana acum! Imaginile VIDEO care au facut internetul sa o ia razna

Publicat: 28 oct. 2018, 10:52 Autor: madalina m. Viral

Cea mai tare iluzie optica de pana acum i-a facut pe internauti sa o ia razna!

Mai exact, un filmulet in care un tanar apare in timp ce merge sau fuge pe sub apa a devenit viral. Imaginile cu respectiva iluzie optica au fost publicate cu cateva zile in urma, si au strans mii de vizualizari din partea oamenilor.

Barbatul care apare intr-o ipostaza inedita le-a starnit tuturor curiozitatea. Multi s-au intrebat cum a reusit tanarul una ca asta, starnindu-se astfel mii de dezbateri pe internet. Totodata, in filmuletul bizar poate fi vazut un inotator in timp ce merge pe sub apa si se scufunda intr-un rau.

Cea mai tare iluzie optica
Imaginile virale au fost apreciate intr-un numar urias de catre internauti. Oamenii au avut insa mari batai de cap atunci cand au incercat sa desluseasca misterul din spatele tehnicii foarte ciudate de a fugi pe sub apa.

Inca din primele secunde ale filmuletului, inotatorul poate fi vazut cum paseste sau incepe sa fuga, desi este in mediul acvatic. S-ar parea ca totul a fost filmat in Venezuela si il arata pe barbatul care merge cu greu pe stancile de pe fundul oceanului.

Mai mult, cea mai tare iluzie optica de pana acum a fost pusa in practica cu brio, spre surprinderea tuturor. Barbatul se arunca mai apoi in ceea ce seamana cu un rau care curge sub apele oceanului.


Imediat dupa ce imaginile cu aceasta iluzie optica au fost postate in mediul online, toata lumea s-a intrebat cum a reusit inotatorul sa faca o asemenea schema. Mai mult, filmuletul a mai starnit si o alta intrebare: tanarul merge cu susul in jos sau in sens invers?

S-ar parea insa ca totul este o iluzie optica foarte bine pusa la punct. Asta deoarece timp ce barbatul se apropie de marginea stancii se poate vedea cum lumina soarelui provine de undeva de sub apa.

Totul da de inteles ca filmarea a fost realizata invers, iar scopul era cel de a-i induce in eroare pe privitori! La o privire mai atenta, in filmuletul realizat in Venezuela se mai poate observa si o barca, ce trece prin apropiere.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 28 oct. 2018, 10:52 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă