Tinute sub lupa. Cat de bine se imbraca vedetele pe strada. Specialistul iti spune de la cine sa te inspiri

Publicat: 31 Jan. 2017, 11:38 Vedete
Tinute sub lupa. Cat de bine se imbraca vedetele pe strada. Specialistul iti spune de la cine sa te inspiri

Alina Eremia

Cătălin Vălean: „O ţinută ok pentru zi – cred că acest look ar fi funcţionat şi mai bine cu o jachetă mai lungă, destructurată, un pulover XXL şi un tote bag! Dar situaţia e, totuşi, sub control din punct de vedere stilistic.”

Sore

Cătălin Vălean: „Din punctul meu de vedere roşul ar trebui să fie prietenul cel mai bun al femeilor. O femeie îmbrăcată în roşu îşi asumă riscuri, are o încredere în sine debordantă şi cel mai important lucru, deţine puterea de a frânge inimi. Acest palton devine şi mai frumos în acest mix cu nuanţe rock-chic, efect cool pe care l-aş fi dus poate şi mai departe printr-un hoodie negru şi o tuşă de roz pal în zona de accesorii pentru a dinamiza compoziţia. A nu se înţelege că lookul lui Sore este greşit sub această formulă, ci poate doar puţin prea temperat pentru tipologia şi potenţialul ei.”

Roxana Ionescu

Cătălin Vălean: „Mă bucur să văd în sfârşit şi apariţii în care coafura este coordonată cu vestimentaţia. In aparenţa ei simplitate, ţinuta este civilizată, chic şi reuşeşte să impresioneze prin degajare. Da, nu este nevoie de bucle ample sau vreun ruj într-o nuanţă puternică pentru o plimbare pe stradă.”

Anna Lesko

Cătălin Vălean: „Îmi place acest ansamblu deoarece pe lângă silueta extrem de „clean”, conţine doza ideală de umor şi naivitate. Maleta galbenă are o funcţie extrem de importantă în cazul de faţă pentru că echilibrează compoziţia şi distrage atenţia de la aplicaţiile vestei care altfel ar putea părea uşor ostentative. Coafura degajată este foarte ok, dar pe viitor îi sugerez Annei să experimenteze mai mult pe partea asta, poate chiar cu nişte împletituri cool care s-ar putea dovedi mai reprezentative decât îşi închipuie.”

Dana Războiu

Cătălin Vălean: „O abordare fresh ce merge mână-n mână cu atitudinea relaxată. Pentru tipul acesta de pulover uşor supradimensionat este recomandat să echilibrăm silueta cu itemuri slim-fit, această pereche de pantaloni având forma şi lungimea ideală în cazul de faţă. Botinele sunt superbe şi au o tentă rock-chic suficient de pregnantă încât să nu fie nevoie de acel ruj închis la culoare. „Less is more” se aplică şi în cazul de faţă.”

Oana Cuzino

Maurice Munteanu: „Tinuta are un aer tern. Ii recomand Oanei să abordeze jeanşi cu un cut ceva mai actual şi accesorii în aceeaşi notă clasică, dar cu un corespondent mai vizibil în moda momentului.”

Patrizia Paglieri

Cătălin Vălean: „Patrizia îmi aminteşte de Liza Minnelli şi întâmplarea face ca stilul vestimentar să corespundă oarecum cu acest fapt. Din acest motiv mi-ar fi plăcut mai mult să văd o cămaşă masculină supradimensionată în locul acelei rochii negre, scurte.”

Geanina Ilies

Maurice Munteanu: „II recomand Geaninei să aleagă o pereche de ciorapi negri, maţi, şi nişte sandale din catifea, cu toc înalt şi gros, în locul botinelor care sunt prea butucănoase având în vedere silueta. Geanta pare decupată dintr-un alt cadru, inclusiv din punct de vedere cromatic.”

Publicat: 31 Jan. 2017, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă